Απόστολος Τσιτσιπάς: “Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο ο Στέφανος, οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό”

Απόστολος Τσιτσιπάς: “Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο ο Στέφανος, οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό”

apostolos tsitsipas

Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, υπεραμύνθηκε το γεγονός ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν έχει εμβολιαστεί σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι οι αθλητές έχουν δυνατότερο ανοσιωπητικό.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής έκανε μια αρχική δήλωση ότι δεν έχει εμβολιαστεί, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Σινσινάτι Masters, ενώ σε δεύτερη δήλωσή του τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν βλέπει τον λόγο ένας άνθρωπος της ηλικίας του να βιαστεί να κάνει ένα εμβόλιο το οποίο δεν έχει περάσει από αρκετές δοκιμές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν χρειάστηκε να κάνει το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει.

Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται.

Ο καθένας, ανάλογα με τις ανάγκες που έχει, εκτιμά τις συνθήκες και πράττει. Όσον αφορά για την αναγκαιότητα των εμβολίων, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο αριθμό σπουδαίων επιστημόνων και σπουδαίων ειδικών γιατρών και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούν αλλά και επιβάλλεται αν ενημερώνουν τους πολίτες σχετικά με το τι πρέπει να ακολουθήσουν για να θωρακίσουν την υγεία τους“.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *