Αστυνομικοί δημιούργησαν «κλαμπ αγκαλιάς» για πρόωρο μωρό συναδέλφου τους

Αστυνομικοί δημιούργησαν «κλαμπ αγκαλιάς» για πρόωρο μωρό συναδέλφου τους

baby incubator

Βάρδιες αγκαλιάς οργάνωσαν αστυνομικοί στο Κολοράντο για να βοηθήσουν το πρόωρο βρέφος συναδέλφων τους, ώστε να μη νιώθει μοναξιά στην εντατική όπου νοσηλευόταν για περισσότερο από τέσσερις μήνες.

Ο πατέρας του μικρού Axel Winch, που γεννήθηκε την 29η βδομάδα, είπε στο BBC: «Μας ενημέρωσαν ότι είχε πολλά προβλήματα κατά τη γέννησή του και ότι μπορεί να μην τα καταφέρει. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ακούς ότι το παιδί σου μπορεί να μην ζήσει».

Έτσι μία βδομάδα μετά την γέννησή του ο μικρός έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο μακριά από τον τόπο που γεννήθηκε.

«Ο Axel έχει πεθάνει στα χέρια μας πολλές φορές. Οι νοσοκόμες όμως του έχουν σώσει τη ζωή», ανέφερε ο πατέρας του στο βρετανικό δίκτυο.

Ο γονείς του μωρού έπρεπε κάποια στιγμή να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους αφού το μωρό νοσηλευόταν εκεί για αρκετές εβδομάδες.

«Πονούσε η καρδιά μας όταν έπρεπε να φύγουμε, η γυναίκα μου έκλαιγε σε όλη την διαδρομή μέχρι να επιστρέψουμε σπίτι μας» εξομολογήθηκε ο πατέρας.

Ο Axel όμως δεν θα έμενε μόνος του. Ένας συνάδελφος των γονιών του, και υπεύθυνος του αστυνομικού τμήματος της Ορόρα στο Κολοράντο, σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα «κλαμπ» αγκαλιάς για τον γιο των συναδέλφων του κι έτσι και ζήτησε από τους εργαζόμενους του αστυνομικού τμήματος να κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την οικογένεια.

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και συγκινητική. Μάζεψαν χρήματα και άνοιξαν το σπίτι τους στους γονείς, ενώ η μεγαλύτερη προσφορά τους ήρθε όταν οι αστυνομικοί οργάνωσαν βάρδιες για να κρατούν αγκαλιά τον μικρό τις ώρες που οι γονείς του έλειπαν.

Ο Axel έμεινε 4,5 μήνες στο νοσοκομείο κι έχει επιστρέψει στο σπίτι του και στην αγκαλιά των γονιών του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.