Παναθηναϊκός: Το “Athens Alive” έχει καθυστερήσει

Παναθηναϊκός: Το “Athens Alive” έχει καθυστερήσει

3375756

Την επίσημη τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα τεκταινόμενα στο “Athens Alive” περιμένουν άπαντες στον Παναθηναϊκό. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναμένεται να μιλήσει δημοσίως μετά το Πάσχα, χωρίς να έχει προσδιοριστεί επακριβώς ο χρόνος.

Είναι σαφές ότι η υπόθεση έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά, αφού δεν έχουν εκδοθεί επίσημες ανακοινώσεις για το ζήτημα, ούτε έχει τεθεί ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα από τα αρμόδια υπουργεία. Επιπλέον, με δεδομένο ότι η χώρα έχει μπει σε προεκλογικό ορίζοντα με απώτερο όριο τον Οκτώβριο του 2019, είναι δύσκολο να δρομολογηθούν τώρα οι εξελίξεις.

Διότι απαιτείται προετοιμασία μηνών για τη νομοθέτηση ενός τέτοιου εγχειρήματος, ώστε να αυξηθεί ο συντελεστής δόμησης και να αλλάξει η χρήση της γης στην περιοχή. Χρόνος που πλέον δεν φαίνεται να υπάρχει…

Πάντως, από την πλευρά Γιαννακόπουλου τηρείται σιγή για το “Athens Alive” και παραπέμπουν σε όσα θα πει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο προσεχές χρονικό διάστημα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει για τον εκπρόσωπο της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, ο οποίος αποφεύγει να σχολιάσει τα γραφόμενα και συστήνει υπομονή.

Όπως και να έχει, το πρότζεκτ για το “Athens Alive” μοιάζει να έχει μπλεχτεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Το ερώτημα είναι πόση διάθεση θα έχουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η κοινοπραξία των ξένων εταιριών, ώστε να πιέσουν την επόμενη Κυβέρνηση για να αποσπάσουν τη συναίνεση της για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα “Live Sport”, ο συνεργάτης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, Σταύρος Κωνσταντινίδης συναντήθηκε με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελο και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και συζήτησαν για το “Athens Alive”. Από το ραντεβού δεν προέκυψε θετικό αποτέλεσμα και οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να μιλήσουν ξανά μετά το Πάσχα.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *