Χαμός στην Αυστραλία από δημοσίευμα που αποκαλεί ρατσιστές τους παίκτες της!

Χαμός στην Αυστραλία από δημοσίευμα που αποκαλεί ρατσιστές τους παίκτες της!

Όταν οι Boomers (σ.σ παρατσούκλι των Αυστραλών) ήταν μπροστά με 30 πόντους υπήρχε ακόμα πολύ trash talking και ειπώθηκαν πολλά. Ακούσαμε την λέξη “μαϊμού” αρκετές φορές από Αυστραλούς παίκτες. Σίγουρα το είπαν, αλλά δεν ξέρω ποιος παίκτης. Δε νομίζω ότι χρειαζόταν να βγουν από το στόμα τους λέξεις σαν αυτή” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαλτάζαρ.

Μόλις έγιναν γνωστές οι δηλώσεις του Μπαλτάζρ και δημοσιεύτηκε το κείμενο υπήρξε άμεση αντίδραση τόσο από την Ομοσπονδία της Αυστραλίας όσο και από την Ένωση παικτών της χώρας. Αμφότερες εξέδωσαν ανακοίνωση, κατηγορώντας τον Φιλιππινέζο φωτορεπόρτερ ότι λέει ψέματα, έχοντας ως βασικό επιχείρημα την παρουσία του Θον Μέικερ στο ρόστερ της Αυστραλίας, ο οποίος έχει καταγωγή από το Σουδάν.

Ενώ όμως η Ομοσπονδία και η Ένωση παικτών της Αυστραλίας εξέδωσαν ανακοινώσεις, την ίδια στιγμή βγήκαν στη επιφάνεια ενδιαφέροντα πράγματα για το ποιόν του Μπαλτάζαρ. Ο συγκεκριμένος φωτορεπόρτερ, λοιπόν, εργάζεται στο δίκτυο ESPN 5 στις Φιλιππίνες. Το ESPN 5 ανήκει στο δίκτυο TV5, στο οποίο Πρόεδρος είναι ο ο προπονητής της Εθνικής των Φιλιππίνων, Σοτ Ρέγιες! Όπως γίνεται σαφές, η άμεση εργασιακή σχέση του Μπαλτάζαρ με τον προπονητή της Εθνικής Φιλιππίνων κάνει αυτόματα την καταγγελία του… ύποπτη, με αποτέλεσμα το δίκτυο “ABC News” να βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού δεν είναι σίγουρο ότι γνώριζε όλα αυτά τα γεγονότα πριν δημοσιεύσει την συνέντευξη!

Στην Αυστραλία έχει επικρατήσει χαμός λόγω του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, με αρκετούς από τους παίκτες που ενεπλάκησαν στον τσακωμό να φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση! Η συνέχεια αναμένεται σίγουρα με πολύ ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *