Διεθνής Πιστοποίηση Ποιότητας για τα σύγχρονα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medifirst της Interamerican

Διεθνής Πιστοποίηση Ποιότητας για τα σύγχρονα ιδιωτικά πολυϊατρεία Medifirst της Interamerican


Τα Medifirst, τα σύγχρονα ιδιωτικά πολυϊατρεία της Interamerican στο Μαρούσι και στην Αργυρούπολη, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση και εξέλιξη των υπηρεσιών τους, πιστοποιήθηκαν, τον Ιούλιο 2022, από τον ανεξάρτητο διεθνή φορέα Swiss Approval σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015, για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που ανέπτυξαν και εφαρμόζουν.

Η πιστοποίηση αφορά υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που παρέχονται από τα  πολυϊατρεία Medifirst και πιο συγκεκριμένα, στο βιοπαθολογικό, το  απεικονιστικό τμήμα και τα εξωτερικά ιατρεία των μονάδων.

Μέσα από την ανάπτυξη και εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2015 τα Medifirst πιστοποιούνται ότι πληρούν όλες τις προδιαγραφές ώστε οι ασθενείς να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες σε σύγχρονες και πρωτοποριακές μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ιδιωτικότητά τους.

Με βασική αρχή την προαγωγή της ασφάλειας και υγείας των ασθενών, τα Medifirst της Interamerican δεσμεύονται να συνεχίσουν την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών τους, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τόσο των ασφαλισμένων της Interamerican, όσο και των ιδιωτών που επιλέγουν τα πολυϊατρεία Medifirst.

Ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας της Interamerican δήλωσε: «Η συγκεκριμένη πιστοποίηση των πολυϊατρείων Medifirst, αποδεικνύει έμπρακτα πως το πρότυπο μοντέλο λειτουργίας των μονάδων, αποτελεί ένα μοναδικό παράδειγμα για τα ελληνικά δεδομένα, εδραιώνοντας την παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας προς το σύνολο της κοινωνίας».

Μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού του Medifirst είναι η άμεση πιστοποίηση και του νέου Πολυϊατρείου στο Περιστέρι που άνοιξε τις πόρτες τους στις αρχές Οκτωβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολυϊατρεία Medifirst μπορείτε να ενημερωθείτε εδώSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *