Δωρεάν όλες οι μετακινήσεις των ομάδων της Κρήτης για ένατη σεζόν χάρη στην ΕΚΑΣΚ

Δωρεάν όλες οι μετακινήσεις των ομάδων της Κρήτης για ένατη σεζόν χάρη στην ΕΚΑΣΚ

markakis

Ένα από τα θέματα που έθιξε ο Παναγιώτης Φασούλας στη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ήταν αυτό των μετακινήσεων των σωματείων για τους αγώνες, στην περιφέρεια. Στην Κρήτη πάντως, τέτοιο ζήτημα δεν υφίσταται.

Για ένατη σερί σεζόν, η τοπική ένωση εξασφάλισε πως όλα τα σωματεία θα μετακινούνται από και προς το νησί της Κρήτης δωρεάν. Κι αυτό μετά από ενέργειες του προέδρου της Ένωσης Μπάμπη Μαρκάκη (φώτο).

Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΚΑΣΚ:

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οι ANEK LINES – BLUE STAR FERRIES στέκονται στο πλευρό του Κρητικού Μπάσκετ και της ΕΚΑΣΚ.

Οι δύο μεγάλες Ακτοπλοϊκές Εταιρείες συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των ομάδων μπάσκετ από την Κρήτη, παρέχοντας δωρεάν όλες τις μετακινήσεις τους, από και προς το νησί της Κρήτης.

Κοινός γνώμονας των δυο πλευρών είναι η ανάπτυξη του αθλήματος και η ανάδειξη ταλέντων στις δύσκολες μέρες που περνάει η κοινωνία μας. Οι ANEK LINES – BLUE STAR FERRIES όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τις αναπτυξιακές προσπάθειες της ΕΚΑΣΚ και βρίσκονται στο πλευρό των παιδιών από την Κρήτη, που δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στα πανελλήνια πρωταθλήματα και στις εθνικές ομάδες. Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ενισχύει τον αθλητισμό τόσο σε τοπικό όσο και εθνικό επίπεδο, μέσω της προώθησης και ανάδειξης ανερχόμενων αθλητών από το νησί της Κρήτης.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι χωρίς την υποστήριξη της ΑΝΕΚ LINES και της BLUE STAR FERRIES το μπάσκετ της Κρήτης δεν θα είχε την ανάπτυξη και τις επιτυχίες που σημειώνει τα τελευταία χρόνια. Μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια με στόχο το μπάσκετ να παραμείνει το κορυφαίο άθλημα στο νησί.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο“.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *