Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε 8 οίκους ανοχής στο κέντρο των Αθηνών

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε 8 οίκους ανοχής στο κέντρο των Αθηνών


Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται 18 άτομα για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων, μετά από ελέγχους σε 8 οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023, δεκαοχτώ (18) άτομα (3 ημεδαπές και 15 αλλοδαπές) για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή καθώς και του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Στο πλαίσιο εντοπισμού θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε οχτώ (8) οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι είχαν σφραγιστεί κατ’ επανάληψη από την αρμόδια δημοτική Αρχή.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ επιπλέον θα ενημερωθεί η αρμόδια δημοτική Αρχή για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *