Εκδικάστηκε η καταγγελία του Ταυλαρίδη, την άλλη εβδομάδα η απόφαση

Εκδικάστηκε η καταγγελία του Ταυλαρίδη, την άλλη εβδομάδα η απόφαση

179

Το δικαστήριο δεν έδωσε άλλη αναβολή στην εκδίκαση της καταγγελίας του Στάθη Ταυλαρίδη εις βάρος του Παναθηναϊκού και η εκδίκαση έγινε κανονικά. Ο παίκτης διεκδικεί 97.000 ευρώ από τους πράσινους και αναμένεται να κερδίσει την υπόθεση.

Κάτι το οποίο θα σημαίνει και αφαίρεση τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό αν δεν προχωρήσει στην ολική εξόφληση του πρώην ποδοσφαιριστή. Πλέον ο μόνος χρόνος που έχουν οι πράσινοι είναι να τα βρουν με τον Έλληνα αμυντικό στην διάρκεια που θα χρειαστεί το δικαστήριο για να ανακοινώσει την απόφαση του.

Στο δικαστήριο βρέθηκε κανονικά και ο Στάθης Ταυλαρίδης, για πρώτη φορά, χωρίς όμως να πάρει το λόγο κατά την διάρκεια της εκδίκασης.

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, ζητώντας αναβολή και λέγοντας: “Προσπαθούμε να κάνουμε έναν διακανονισμό με την πλευρά του ποδοσφαιριστή”.

Για να του απαντήσει ο δικαστής: “Πήρατε πολλές αναβολές, εξαντλήσαμε το περιθώριο και την καλή διάθεση που έδειξε το δικαστήριο λόγω της κατάστασης αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη αναβολή”.

Τότε πήρε ξανά το λόγο ο Κωνσταντίνου ο οποίος σημείωσε: “Περιμένουμε κάποια έσοδα για να λύσουμε το θέμα” με την έδρα να απαντάει: “Θα συζητηθεί κανονικά η υπόθεση”.

Έτσι και έγινε και το μοναδικό το οποίο σημείωσε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή Πάρης Ατλαμάζογλου ήταν: “Μέχρι να βγάλετε απόφαση, να συνεδριάσει το Δ.Σ. της Super League έχουμε χρόνο ώστε να τα βρούμε”

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *