Έκλεψε τρακτέρ και σκόρπισε τον πανικό στην πόλη

Μια περίεργη καταδίωξη έγινε το βράδυ της Παρασκευής 20/7 σε κεντρικούς δρόμους του Ντένβερ, με περιπολικά να κυνηγούν ένα μεγάλο τρακτέρ που μετέφερε και γεωργικό εξοπλισμό.

Το τρακτέρ είχε κλαπεί και ο οδηγός του που ανέβηκε ακόμα και σε πεζοδρομία, προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα, υποδομές και κτήρια.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από την περιοχή όπου βρίσκεται ο ζωολογικός κήπος του Ντένβερ και ολοκληρώθηκε σε μια γειτονιά κοντά στο στάδιο του μπέιζμπολ Coors Field, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Ντένβερ, Τάιρον Κάμπελ.

Με ορατό τον κίνδυνο τραυματισμού πεζών ή οδηγών, η αστυνομία αποφάσισε ότι έπρεπε ένα περιπολικό να εμβολίσει μετωπικά το τρακτέρ για να το ακινητοποιήσει, όπερ και συνέβη. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι αερόσακοι στο περιπολικό.

Ο αστυνομικός που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού βγήκε αμέσως έξω και απείλησε τον οδηγό του τρακτέρ με τέιζερ.

Ο άνδρας του οποίου τα στοιχεία δεν δημοσιεύτηκαν, προέβαλε αντίσταση, αλλά τελικά συνελήφθη. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Denver Post, έφερε πολλαπλά σημάδια από δαγκωματιές σκύλου και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

TRA

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκαν και οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό που εμβόλισε το τρακτέρ.

DENVER

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.