ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Η Οδική Ασφάλεια σε πρώτο πλάνο

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021: Η Οδική Ασφάλεια σε πρώτο πλάνο

rally acropolis zappeio

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 είναι γεγονός, μεγάλο για τη χώρα μας, καθώς επανήλθε στο παγκόσμιο καλεντάρι του WRC και αύριο Πέμπτη έχουμε την εκκίνηση στην Ακρόπολη.

Ωστόσο σήμερα, παρουσία του προέδρου της FIA Ζαντ Τοντ και του τεχνικού υπευθύνου της FIA, Νικόλα Τομπάζη, έγινε η τελευταία εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έγιναν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού, επισήμανε ότι η Οδική Ασφάλεια είναι ένα εθνικό θέμα κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

Στον προαύλιο χώρο, έγινε προσομοίωση ατυχήματος, με όχημα να πέφτει από ύψος 10 μέτρων, με ταχύτητα 50 χλμ./ώρα και στη συνέχεια η Ολυμπιονίκης Όλγα Βασδέκη, σε ρόλο τραυματία, εντός του αυτοκινήτου, περίμενε όλη τη διαδικασία απεγκλωβισμού της, από την ενημέρωση στα σωστικά μέσα, έως και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Επίσης, προβλήθηκαν και δύο βίντεο, μέσω των οποίων οι Ολυμπιονίκες Στέφανος Ντούσκος και Γιάννης Φουντούλης, έστειλαν το μήνυμα της χρήσης ζώνης ασφαλείας και κράνους.

Ο Νικόλας Τομπάζης, αναφέρθηκε στις δράσεις της FIA για την Οδική Ασφάλεια στους αγώνες και τον συσχετισμό που έχουν με τις δράσεις στους δρόμους.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *