ΕΟΚ για το φιάσκο στην κλήρωση: “Ένα λάθος ήταν, δεν περιμέναμε να προκαλέσει μια τέτοια επικοινωνιακή ξετσιπωσιά”

ΕΟΚ για το φιάσκο στην κλήρωση: “Ένα λάθος ήταν, δεν περιμέναμε να προκαλέσει μια τέτοια επικοινωνιακή ξετσιπωσιά”

logo eok

Μια μέρα μετά το πρωτοφανές λάθος στην κλήρωση του κυπέλλου ανδρών που υποχρέωσε τους ανθρώπους της ΕΟΚ να την επαναλάβουν, η ομοσπονδία όχι μόνο δεν ζήτησε συγγνώμη αλλά πέρασε στην επίθεση εκδίδοντας σκληρή ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων κάνει λόγο για “επικοινωνιακή ξετσιπωσιά”.

Θυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του κυπέλλου ανδρών η ΕΟΚ έκανε λάθος στην κατάταξη των ομάδων της Α1 με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μπάχαλο και να πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Αντιλαμβανόμαστε πλήρως και με σαφήνεια την υποχρέωση ορισμένων αφενός, να απαξιώσουν το ρόλο και τις ενέργειες της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ και αφετέρου, να μηδενίσουν το έργο παραγόντων. Εμπίπτει στο σχέδιο εξόντωσης, που επιχειρείται μήνες νωρίτερα.

Αυτό που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ότι ένα λάθος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των εθνικών πρωταθλημάτων ήταν δυνατό να προκαλέσει μια τέτοια επικοινωνιακή ξετσιπωσιά. Ο πανικός και ο λεκτικός οχετός ξεπέρασε κάθε όριο και πλέον, έχει θύματα και υπαλλήλους της ΕΟΚ. Ένας πανικός που δεν κρύβεται τόσο από ιδιοκτήτες ΚΑΕ με μηδαμινή προσφορά στο σύνολο του Ελληνικού Μπάσκετ όσο και μέρους του μιντιακού συστήματος. Αιδώς Αργείοι”.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *