Επανάληψη της δίκης για τον Λάζαρο, απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ για το πρόστιμο

Επανάληψη της δίκης για τον Λάζαρο, απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ για το πρόστιμο

231

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να διατάξει την επανάληψη της δίκης για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τριμελή και όχι πενταμελή σύνθεση, αποτελούμενη από δύο δικηγόρους κι έναν δικαστή, κι όχι από πενταμελή όπως είχε γίνει πρωτόδικα.

Επίσης, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, απορρίπτεται η προσφυγή που είχε καταθέσει η ΑΕΚ αναφορικά με το πρόστιμο στον παίκτη. Εν ολίγοις, ο Χριστοδουλόπουλος θα μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά τουλάχιστον μέχρι την επανάληψη της δίκης.

Πλέον, θα εκδικαστούν ξανά οι προσφυγές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ που ζητούσαν την επιβολή ποινών. Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, ενώ η ΑΕΚ είχε αιτηθεί στην προσφυγή της ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του παίκτη σε επίσημες υποχρεώσεις για έξι μήνες, απαγόρευση μεταγραφών του Ολυμπιακού για δύο μετεγγραφικές περιόδους και “να καταδικαστούν οι αντίδικοι στην καταβολή προς την εταιρεία του ποσού των 315.666,66 ευρώ ως αποζημίωση”.

Αναφορικά με το πρόστιμο που είχε βάλει η ΑΕΚ στον Χριστοδουλόπουλο για δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον της ΠΑΕ, πλέον δεν τίθεται θέμα μετά την απόρριψη της έφεσης.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση, αναφορικά με την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ (αρ.πρωτ. Ε.Π.Ο. 28172/17.09.2018) κατά (1) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου του Χρήσου, (2) του ΠΣΑΠ ΚΑΙ (3) ΤΗς ΥΠ. ΑΡΙΘΜ. 550/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση.

Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 550/2018 απόφαση της Π.Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο.

Κρατεί και δικάζει την υπ’ αριθ. 18.729/02.07.2018 Προσφυγή της εκκαλούσας Π.Α.Ε. κατά του εφεσιβλήτου ποδοσφαιριστή και την υπ’ αριθ. 30.829/2018 Πρόσθετη Παρέμβαση του Π.Σ.Α.Π.

Απορρίπτει την υπ’ αριθ. 18.729/02.07.2018 Προσφυγή της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.

Δέχεται την υπ’ αριθ. 30.829/2018 Πρόσθετη Παρέμβαση του Π.Σ.Α.Π.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *