Φωτιές στην Ελλάδα: Ο Αστέρας προσφέρει 2.000 κούτες με νερά στους πυρόπληκτους

Φωτιές στην Ελλάδα: Ο Αστέρας προσφέρει 2.000 κούτες με νερά στους πυρόπληκτους

asteras

Ο Αστέρας εξέφρασε έμπρακτα τη συμπαράστασή του στους πυρόπληκτους από τις φωτιές που πλήττουν την Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες, προσφέροντας 2.000 κούτες με εμφιαλωμένο νερό.

Ο πρόεδρος της αρκαδικής ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, παρέδωσε 1.000 κούτες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και στον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, ώστε να ανακουφήσουν όσο είναι αυτό δυνατό τους πυρόπληκτούς του νομού. Θα ακολουθήσει δωρεά άλλων 1.000 κουτών στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

“Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος παρέδωσε 1.000 κούτες με νερά στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτη Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο για τους πυρόπληκτους της Αρκαδίας, που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα παραδώσει ακόμη 1.000 κούτες με νερά στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, για να διατεθούν στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

“Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντα είναι παρών στα θέματα κοινωνικής και εταιρικής ευθύνης. Δεν τον απασχολεί πάντα και μόνο το ποδόσφαιρο. Νομίζουμε ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας και στις προσπάθειες που καταβάλλει η Περιφέρεια και η Πολιτεία προκειμένου να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Είναι μια προσφορά από τον κύριο Μπάκο και τον κύριο Καϋμενάκη , η οποία θα επεκταθεί και σε άλλους νομούς και όπου υπάρχει πρόβλημα”.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

“Ευχαριστούμε πολύ την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, τους ιδιοκτήτες κύριους Μπάκο και Καϋμενάκη και τον πρόεδρο, κύριο Μποροβήλο. Τα νερά θα φύγουν για τον Δήμο Γορτυνίας, όπου ήδη έχουμε συνεννοηθεί με το Δήμαρχο κύριο Κούλη για τη διανομή τους, αλλά και για το Δήμο Μεγαλόπολης, όπου και εκεί έχει υπάρξει συνεννόηση με το Δήμαρχο κύριο Χριστογιαννόπουλο, ώστε να μοιραστούν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Για ακόμη μία φορά εκφράζω τις ευχαριστίες προς τον ΑΣΤΕΡΑ και τη διοίκησή του”.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *