H HONOR ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς HONOR Magic3 Series ,τη ναυαρχίδα της εταιρίας που αλλάζει την Premium κατηγορία.

H HONOR ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα της σειράς HONOR Magic3 Series ,τη ναυαρχίδα της εταιρίας που αλλάζει την Premium κατηγορία.

hhh

Σενζέν, Κίνα – 12 Αυγούστου, 2021 – Η παγκόσμια τεχνολογική μάρκα HONOR παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά HONORMagic3, την εμβληματική ναυαρχίδα της εταιρίας με κορυφαία τεχνολογία και πρωτοποριακό σχεδιασμό. Η σειρά HONORMagic3 είναι το πρώτο flagship μετά την ανεξαρτησία της εταιρίας και αποτελείται από τα HONORMagic3, HONORMagic3 Pro και HONORMagic3 Pro+, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να προσφέρουν όμορφο σχεδιασμό, κινηματογραφική βιντεοσκόπηση και πρωτοφανή φωτογραφική εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η HONOR ανακοίνωσε επίσης τα σχέδιά της για συνεχή επέκταση και δέσμευση για παροχή υψηλής ποιότητας υποστήριξης στους πελάτες της. Το εργατικό δυναμικό της νέας HONOR περιλαμβάνει σχεδόν 10.000 υπαλλήλους που θα καλύψουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων από άκρο σε άκρο. Η HONOR έχει επενδύσει σημαντικά στην Ερευνα και Ανάπτυξη, με τέσσερα κέντρα Ε & Α και πάνω από 100 εργαστήρια παγκοσμίως, υποβάλλοντας μέχρι σήμερα πάνω από 5500 νέες αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και αποκαθιστά γρήγορα στρατηγικές συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους προμηθευτές του κόσμου. Σε μόλις τρεις μήνες, το μερίδιο αγοράς της HONOR αυξήθηκε 3% στο 14,6% στην κινεζική αγορά, τροφοδοτώντας περαιτέρω τη φιλοδοξία για παγκόσμια επιτυχία.

«Η HONOR ανέδειξε πάντα τις πιο καινοτόμες ιδέες μέσω της σειράς HONORMagicSeries και η σειρά HONORMagic3 Series συνεχίζει αυτή την παράδοση», δήλωσε ο GeorgeZhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONORDeviceCo, Ltd. «Εκπροσωπώντας το όραμα της HONOR για το μέλλον της τεχνολογίας των κινητών, είμαστε περήφανοι για τις εταιρικές συνεργασίες που έχουμε συνάψει και έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη αυτού του πρωτοποριακού νέου smartphone, καθώς και για τις συνεχείς προσπάθειες της ομάδας Ε & Α μας να επαναφέρει την HONOR στην παγκόσμια αγορά, με εξαιρετική τεχνολογία.”

Κορυφαία σχεδίαση για μια συναρπαστική εμπειρία θέασης

Με εξαιρετική εμπειρία χρήστη και κορυφαίο σχεδιασμό, η Σειρά HONORMagic3 διαθέτει SuperCurvedDisplay 89 ° και εξαιρετικά λεπτές στεφάνες για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία θέασης. Η οθόνη 10-bit εμφανίζει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και υποστηρίζει την πιστοποίηση HDR10+, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν πιο ζωντανά χρώματα και λεπτομερή οπτικά.

Αντιπροσωπεύοντας μια σημαντική ανακάλυψη στη σχεδίαση του smartphone, το HONORMagic3 Pro+ προσφέρει έναν εξαιρετικό σχεδιασμό, με SuperCurvedNanoCrystalShield και NanoCeramic σώμα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό και άνετο κράτημα και μεγαλύτερο επίπεδο σκληρότητας και αντοχής. Η σειρά HONORMagic3 είναι πιστοποιημένη με IP68 αντοχή στο νερό και τη σκόνη, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει στο νερό σε βάθος έως και 1,5m για 30 λεπτά.

Η σειρά HONOR Magic3 έρχεται εξοπλισμένη με ένα αξιοσημείωτο σχεδιασμό κάμερας που ονομάζεται «The Eye of Muse», που συμβολίζει το τέλειο μείγμα τέχνης και τεχνολογίας και διαθέτει μια κοίλη επιφάνεια, η οποία επιτρέπει την είσοδο άφθονου φωτός στο φακό και βελτιστοποιεί την απόδοση για να παρέχει ανώτερες δυνατότητες φωτογραφίας για τους χρήστες. Αποδίδοντας φόρο τιμής στην κλασική δομή ενός κλείστρου κάμερας, το HONOR Magic3 Pro+ διαθέτει μοναδικό εξαγωνικό σχεδιασμό, χαρίζοντας στους χρήστες μια αίσθηση ισορροπίας και αρμονίας.

Επαναστατική εμπειρία φωτογραφίας με προηγμένη τεχνολογία εικονογραφίας HONOR και συνδυασμό πολλαπλών καμερών

Αναβαθμίζοντας την φωτογραφική εμπειρία HONOR σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, η σειρά HONORMagic3 έρχεται και ενσωματώνει το HONORImageEngine, ένα προηγμένο σύστημα φωτογραφικής απεικόνισης που ενισχύεται από την AI, επιτρέποντας εικόνες υψηλής ποιότητας κάθε φορά. Το HONORMagicSeries είναι εξοπλισμένο με την καλύτερη στην κατηγορία υπολογιστική φωτογραφική τεχνολογία πολλαπλών καμερών, ενώ το HONORMagic3 Pro+ συνοδεύεται από τετραπλή κάμερα, με μονόχρωμη κάμερα 64MP, ευρεία κάμερα 50MP, υπερ ευρεία κάμερα 64MP 126o και Τηλεφωτογραφική κάμερα Periscope 64MP, που επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν εκπληκτικές φωτογραφίες ανεξάρτητα από το αν έχουν καλή γνώση φωτογραφικής λήψης.

Αποδίδοντας ζωντανά χρώματα και εικόνες πιστές στη πραγματική ζωή, η ευρεία κάμερα 50MP διαθέτει έναν εξαιρετικά μεγάλο έγχρωμο αισθητήρα 1/1,28 ιντσών μαζί με την αυτόματη εστίαση FullPixelOctaPhaseDetection (PD), επιτρέποντας τη λήψη των κινούμενων αντικειμένων με γρήγορη και ακριβή εστίαση και με εξαιρετικές λεπτομέρειες

Με την υψηλότερη βαθμολογία ανάλυσης εικόνας στον κλάδο, η περισκοπική κάμερα 64MP διαθέτει οπτικό zoom 3,5x και ψηφιακό zoom έως 100x, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβούν εικόνες υψηλής ποιότητας από μακριά. Με την υποστήριξη ενός οπτικού σταθεροποιητή εικόνας (OIS), οι χρήστες μπορούν να παράγουν καθαρές εικόνες, ακόμη και χωρίς τρίποδο. Ο ευρυγώνιος φακός 64 MP 126 ° σε συνδυασμό με έναν οπτικό ζουμ 7P προσφέρει ευρεία εικόνα υψηλής ευκρίνειας. Για macro λήψεις , οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν απίστευτες λεπτομέρειες σε απόσταση 2,5 εκατοστών.

ΑΠΟΛΥΤΗΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η σειρά κινητών HONOR Magic3 είναι η πρώτη smartphone σειρά IMAX® ENHANCED. Έρχεται με εφέ φιλμ AI για να επιτρέψει επαγγελματικές έγχρωμες λύσεις ποιότητας κινηματογράφου. Η σειρά HONORMagic3 επιτρέπει τις δυνατότητες βίντεο Magic-Log και κινηματογραφικού επιπέδου 3DLUT (LookUpTable). Συνήθως χρησιμοποιείται για τη λήψη επαγγελματικών ταινιών, η μορφή αρχείου καταγραφής επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώνουν τα βίντεό τους με κινηματογραφικούς χρωματικούς τόνους και εκπληκτικά γραφικά σε ευκρίνεια HDR. Τα κινηματογραφικά 3DLUT βοηθούν τους χρήστες να δημιουργήσουν χρωματικές αποχρώσεις που ταιριάζουν στον κινηματογράφο.

Δίνοντας στους χρήστες περισσότερη ελευθερία να ελέγχουν και να προσαρμόζουν τα χρώματα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ακρίβεια της εικόνας, η HONOR συνεργάστηκε με τον διάσημο χολιγουντιανό coloristBryanMamahan, για τη δημιουργία οκτώ αποκλειστικών LUT, εμπνευσμένων από κλασικές ταινίες. Αξιοποιώντας τη δύναμη του AI, η σειρά HONORMagic3 προτείνει το ιδανικό LUT με βάση το σενάριο λήψης, διασφαλίζοντας ότι οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να αναβαθμίσουν τις δημιουργίες τους στο επόμενο επίπεδο.

Η σειρά Magic3 μπορεί να καταγράψει περιεχόμενο 4KHDR και διαθέτει τρία μικρόφωνα για καθαρή λήψη ήχου, εξασφαλίζοντας περαιτέρω βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και ήχου για περιεχόμενο έτοιμο κατευθείαν για κινηματογράφο.

Ισχυρός επεξεργαστής και αναβαθμισμένο λογισμικό για βελτιωμένη απόδοση

Με πρωτοποριακή απόδοση η σειρά HONORMagic3 Series έρχεται εξοπλισμένη με τη νέα πλατφόρμα Snapdragon® 888 Plus 5G. Η HONOR είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές εξοπλισμού (OEM) που κυκλοφόρησε smartphone με Snapdragon 888 Plus.

Συμπληρώνοντας τον επεξεργαστή, η σειρά HONORMagic3 διαθέτει OSTurboX, το οποίο μεταφέρθηκε στον Snapdragon 8 για πρώτη φορά. Σχεδιασμένη για να μεγιστοποιεί την απόδοση στο gaming, η σειρά HONORMagic3 έρχεται με την τεχνολογία επιτάχυνσης γραφικών GPUTurboX, εφαρμόζοντας βελτιστοποιήσεις που μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και βελτιώνουν την απόδοση.

Μαζί με την τεχνολογία SuperconductiveHexagonalGraphene, οι θερμοκρασίες μειώνονται, οδηγώντας σε μια συνολικά πιο σταθερή και άνετη εμπειρία παιχνιδιού. Χάρη στο LINKTurboX, μια αυτο-ανεπτυγμένη υπερσύγχρονη τεχνολογία, η σειρά HONORMagic3 χρησιμοποιεί επιτυχώς Wi-Fi και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για να προσφέρει μέγιστη ταχύτητα λήψης 6,1Gbps, η υψηλότερη διαθέσιμη ταχύτητα σήμερα.

Οι σημαντικές καινοτομίες της σειράς HONORMagic3 αναγνωρίζονται επίσης από τους στρατηγικούς συνεργάτες της HONOR. “Η HONOR είναι μια πραγματικά καινοτόμος εταιρεία με βαθιές ρίζες στην τεχνολογία.” Λέει ο CristianoAmon, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της QualcommIncorporated.

Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και δυνατότητες γρήγορης φόρτισης!

Με μπαταρία 4600mAh, η σειρά HONORMagic3 σας απαλλάσσει από τη συχνή φόρτιση της συσκευής σας. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με το HONORSuperCharge στα 66W ή SuperChargeWireless στα 50W. Τα Magic3 Pro και Magic3 Pro+ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως powerbank τη φόρτιση άλλων συσκευών με ασύρματη αντίστροφη φόρτιση.

Προηγμένες λειτουργίες προστασίας απορρήτου και ασφάλειας με SmartAI

Η προστασία απορρήτου είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της HONOR. Απόδειξη αυτού, η σειρά HONORMagic3 είναι εξοπλισμένη με βελτιωμένες δυνατότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της μπροστινής κάμερας 3DToF για ξεκλείδωμα 3DFaceID, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας κατά τη χρήση αναγνώρισης προσώπου για πρόσβαση στο smartphone σας.

Οι έξυπνες αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν εμπειρία UX, SmartTravel, Security και Privacy και MobileWorking, επιφέροντας μια απρόσκοπτη εμπειρία AI, ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την εργασία και την καθημερινή τουςζωή.

Χρώματα και Διαθεσιμότητα

Εμπνευσμένο από τη μαγική ώρα, την πρώτη στιγμή της ημέρας για τους λάτρεις της φωτογραφίας και τους σκηνοθέτες, το HONORMagic3, έρχεται στα χρώματα GoldenHour, και BlueHour, τα οποία είναι κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα. Το HONORMagic3 Pro, έρχεται σε Xρυσό, Μαύρο και Λευκό, ενώ το HONORMagic3 Pro+ έρχεται σε Κεραμικό Μαύρο και Κεραμικό Λευκό, προσφέροντας μια premium και κλασική εμφάνιση και αίσθηση.

Η σειρά HONORMagic3 Series θα είναι πρώτα διαθέσιμη στην ηπειρωτική Κίνα. Η διαθεσιμότητα για άλλες παγκόσμιες αγορές θα ανακοινωθεί αργότερα, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *