Η ΑΕΚ ζήτησε εξαίρεση του Σκουτέρη, η απάντηση του ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ ζήτησε εξαίρεση του Σκουτέρη, η απάντηση του ΠΑΟΚ

46

Μπορεί στην ΑΕΚ να μην αντέδρασαν επισήμως για την απόφαση που είχε βγάλει η επιτροπή εφέσεων, υπό την προεδρεία του Δημήτρη Σκουτέρη, ξημερώματα Σαββάτου και παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την τιμωρία για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Όμως προφανώς υπήρχε κάτι παραπάνω από δυσαρέσκεια και για την απόφαση και για το σκεπτικό της. Και κάπως έτσι, η ΑΕΚ έστειλε επισήμως αίτημα στην ΕΠΟ, να εξαιρεθεί ο Σκουτέρης, από την αυριανή (11/4) εκδίκαση της έφεσης που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, για την τιμωρία για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Στο αίτημα που υπογραφεί ο Μηνάς Λυσάνδρου, η Ένωση αναλύει το σκεπτικό της και μεταξύ άλλων, το βασίζει και στο γεγονός πως η απόφαση της επιτροπής εφέσεων για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, προκάλεσε πειθαρχικό έλεγχο από τον Άρειο Πάγο, ενώ τονίζεται μέσα στην επιστολή, πως υπάρχουν υπόνοιες μεροληψίας υπέρ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και γι αυτό και ζητά την εξαίρεση του εν λόγω δικαστή, από την αυριανή διαδικασία.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Λίγα λεπτά μετά το αίτημα εξαίρεσης του δικαστή Σκουτέρη που κατέθεσε η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ πήρε θέση, σημειώνοντας: “Ξεπερνούμε το ότι η ΑΕΚ ουσιαστικά υπαινίσσεται πως ο Σκουτέρης έβγαλε λανθασμένη απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας πως από καιρό έχει επιτευχθεί σύγκλιση.

Ξεπερνούμε το γεγονός πως αγνοεί ότι η απόφαση Σκουτέρη επικυρώθηκε και σε τρίτο βαθμό από Αρεοπαγίτες. Δεν θα σταματήσουμε όμως να ξεπερνούμε, πως για τα καλά πλέον η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στον δικαστικό αγώνα, για ένα… περήφανο νομικό πρωτάθλημα”.

Photo Credits: Eurokinissi

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *