«Η κουτσή τρέχει πρώτη την ώρα του φαγητού»

«Η κουτσή τρέχει πρώτη την ώρα του φαγητού»

ff1

Πρωτοφανή επίθεση δέχθηκε από τους συμπαίκτες της στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2, η Ροδάνθη Καπαρού και ειδικά από την Μελίνα Μεταξά και τη Ντάρια Τουρόβνικ.

Την κατηγόρησαν πως δεν κάνει καμία απολύτως δουλειά και ότι έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο για διακοπές και ακούστηκαν εκφράσει όπως: «Η κουτσή τρέχει πρώτη την ώρα του φαγητού».

«Η Ροδάνθη κάνει διακοπές από τη μέρα που μπήκαμε στο παιχνίδι. Ενώ στην αρχή προσπαθούσε να αποφύγει να κάνει πράγματα, σε κάποια στιγμή το συζητήσαμε. Και απλά θεωρώ ότι δεν μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες. Απλά γκρινιάζει και απλά νομίζει ότι έχει έρθει κάπου αλλού και όχι στο Survivor», είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα Μεταξά.

«Τι να πω… Το 85% των ατόμων που ήταν εκεί και σχολίασαν για το φαγητό πέφτει πρώτο, οπότε το θεώρησα λίγο αστείο να το κάνουν αυτό ως παράπονο, από τη στιγμή που και οι ίδιοι το κάνουν», τόνισε η Ροδάνθη Καπαρού.

Οι Μαχητές φαίνεται ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα και η ομάδα εμφανίζει ρήγματα. Έτσι μετά τον Ηλία ήταν η σειρά της Ροδάνθης να μπει στον στόχο.

Σημειώνεται ότι η Ροδάνθη έχει έχει σκίσει την πατούσα της.

Η ομάδα έχει συνολικά πρόβλημα με γκρίνιες καθώς ο Νικόλας Αγόρου έχει δείξει από την αρχή του Survivor ότι έχει αρχηγικές τάσεις. Αυτό είναι θετικό για ορισμένους και αρνητικό για άλλους. Η Μαρίνα Πήχου χθες υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη της. Και παράλληλα αποκάλεσε κομπλεξικούς όλους όσοι τον κρίνουν αρνητικά για τη στάση του.

«Σίγουρα κάποιες συμπεριφορές παρεξηγούνται από ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά εγώ έχω μάθει ότι όταν κάποιος βοηθάει την ομάδα, παραμένει αυτός και μας λέει οδηγίες και μας ανεβάζει. Τους υπόλοιπους που θα τον κρίνουν κάπως διαφορετικά, τον Νικόλα και τον χ, ψ Νικόλα, νομίζω ότι είναι ελαφρώς κομπλεξικοί ή κάτι τρέχει με τον εαυτό τους.

Διότι όταν έχεις έναν άνθρωπο μέσα στην ομάδα και σε πάει μπροστά και σε πάει στις νίκες… Και σου δίνει οδηγίες για τους στόχους, για την πίστα, για το φαγητό, για την καλύβα… Για όλα και απλά μόνο σε βοηθάει, δηλαδή κάνει καλό και όχι κακό, για μένα είναι μεγάλο λάθος», είπε η Μαρίνα Πήχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.