Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της PyeongChang με την εγγύηση της OMEGA

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες της PyeongChang με την εγγύηση της OMEGA

Το 1988, οι Ολυμπιακοί Αγώνες έφτασαν στη Seoul, όπου οι καλύτεροι αθλητές αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο στάδιο του κόσμου. 30 χρόνια αργότερα, οι αγώνες επιστρέφουν και πάλι στην Νότια Κορέα. Αυτή τη φορά, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Τα αθλήματα είναι πλέον διαφορετικά, όπως και οι αθλητές. Χάρη όμως σε μια συνεχή ιστορία αριστείας, ο Επίσημος Χρονομέτρης παραμένει ο ίδιος.

Η OMEGA ανέλαβε για πρώτη φορά το ρόλο της ως Επίσημος Χρονομέτρης, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 1936, όταν η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Garmisch-Partenkirchen, της Γερμανίας. Για εκείνους τους Αγώνες, είχε αποσταλεί ένας μόνο τεχνικός με μόλις 27 χρονόμετρα OMEGA, που χρησιμοποιήθηκαν για να χρονομετρήσουν το κάθε δευτερόλεπτο. Κατά τη διάρκεια των 82 χρόνων που μεσολάβησαν, η OMEGA συνέχισε να εξελίσσει την τεχνολογία της και να εξειδικεύει την εμπειρία της. Σήμερα, η OMEGA έχει αποκτήσει μια ασυναγώνιστη φήμη στη χρονομέτρηση.

NewtechnologyinPyeongChang

Τώρα, για 28η φορά στην ιστορία της, η OMEGA είναι έτοιμη να εκπληρώσει το ρόλο της ως Επίσημος Χρονομέτρης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η παρουσία της Μάρκας στην PyeongChang θα περιλαμβάνει 300 χρονομέτρες με την υποστήριξη 350 εκπαιδευμένων εθελοντών, 230 τόνους εξοπλισμού όπου περιλαμβάνονται 30 δημόσιοι και 90 αθλητικοί πίνακες αποτελεσμάτων και πολλά χιλιόμετρα καλωδίων και οπτικών ινών.

Από τις 9 μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, Θα εμπιστευθούν στην OMEGA την καταγραφή των αποτελεσμάτων και την μέτρηση των επιδόσεων στους Αγώνες της PyeongChang 2018, εξασφαλίζοντας ότι ο κάθε αθλητής, θεατής και κριτής θα έχει στην ευχέρειά του την πιο αξιόπιστη χρονομέτρηση. Και από τις 9 Μαρτίου, η Μάρκα θα συνεχίσει το ρόλο της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018.

Πολλά όνειρα είναι έτοιμα να πραγματοποιηθούν και τα πιστόλια εκκίνησης είναι έτοιμα να δώσουν το σήμα εκκίνησης. Είναι η ώρα να απολαύσουμε το θέαμα!

Η OMEGA ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ PYEONGCHANG

Στην PyeongChang το 2018, η OMEGA ανοίγει το δρόμο σε ένα δυναμικό μέλλον για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μέσα από απίστευτα συστήματα αισθητήρων, η Μάρκα τώρα θα παρέχει συνεχόμενες μετρήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος των αγωνισμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι οι αθλητές θα μπορούν να κατανοούν αμέσως το πού κέρδισαν και πού έχασαν χρόνο, ή πού κέρδισαν και πού έχασαν βαθμούς.

alpine skiing

Από τη ζωντανή μέτρηση της ταχύτητας του κάθε αλπικού σκιέρ ξεχωριστά, μέχρι τους σχηματισμούς μιας ολόκληρης ομάδας χόκεϊ πάγου, οι πληροφορίες που θα παρέχονται από την OMEGA θα προσδώσουν μια νέα διάσταση στην κάθε επίδοση.

Επιπλέον, αυτές οι πληροφορίες σημαίνουν ότι τόσο οι άνθρωποι που θα παρακολουθούν στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων, όσο και εκείνοι που θα παρακολουθούν από την τηλεόραση, θα μπορούν να κατανοήσουν πολύ καλύτερα το κάθε άθλημα την ώρα που συμβαίνει.

freestyle snowboard half pipe

 

Το 2018, όλα σχετίζονται με τη βελτίωση της εμπειρίας παρακολούθησης που θα έχει ο θεατής και της ζωντανής μετάδοσης πληροφοριών που οι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αναλύσουν τις επιδόσεις τους.

Αυτή είναι η πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες που τέτοιος αναλυτικός όγκος πληροφοριών θα είναι άμεσα διαθέσιμος και σίγουρα αποτελεί την αρχή μιας νέας, καινούργιας εποχής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.