Ιμπάνιεθ στο SPORT24: “Βαλβέρδε και ΠΑΟΚ; Αδύνατο”

Ιμπάνιεθ στο SPORT24: “Βαλβέρδε και ΠΑΟΚ; Αδύνατο”

valverde

Συντηρείται ως (παρά)φημολογία μήνες. Και μάλλον όχι μόνο ως τέτοια, αφού αφενός και σχετικές δηλώσεις έχουν γίνει, αλλά και μήτε και κάποια διάψευση έχει υπάρξει. Ο ΠΑΟΚ προσέλαβε εδώ και κοντά τρεις μήνες – έχοντας συμφωνήσει τουλάχιστον 20 μέρες νωρίτερα από τότε – προπονητή τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον πλέον επιτυχημένο δηλαδή της ιστορίας του, δίνοντας του ξανά τα κλειδιά για την επόμενη τριετία.

Ανεξαρτήτως όμως από την εν λόγω κίνηση του “δικέφαλου”, η συνεχιζόμενη φημολογία περί Βαλβέρδε φιλολογία ισχυρίζεται το “μυρμήγκι” θα επέστρεφε στους πάγκους ύστερα από τον Ιανουάριο του 2020, οπότε και αποχώρησε από αυτόν της Μπαρτσελόνα, όπου και εισέπραττε εννιά εκατ. ευρώ ετησίως (χωρίς μπόνους), έχοντας αποκτήσει τη δυνατότητα να ορίζει ο ίδιος το επαγγελματικό του μέλλον – και αν αυτό το θέλει συνυφασμένο με την παραμονή στην προπονητική – μόνο και μόνο για να γυρίσει, με τελείως διαφορετικό στάτους σε σχέση με τα δύο πρώτα του περάσματα, στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως και να ‘χει, η αποσαφήνιση, αυτονόητα θα είχε, ανεξαρτήτως συνθηκών και timing, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικά εφόσον δεν σταματάνε ούτε οι φήμες ούτε και οι σχετικοί ισχυρισμοί. Κάθε άλλο.

Γι’ αυτό και το SPORT24 απευθύνθηκε στον κατάλληλο άνθρωπο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, τον επί δεκαετίες ατζέντη του 57χρονου τεχνικού, αυτόν που χειρίζεται εν λευκώ το οποιοδήποτε επαγγελματικό του ζήτημα, τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Η ερώτηση σαφής: προσεγγίστηκε ποτέ ο ίδιος ή ο Βαλβέρδε από τον ΠΑΟΚ; Και αν ναι, σε ποιο επίπεδο έφτασε η διαπραγμάτευση, για την οποία μάλιστα κυκλοφόρησε πως κατέληξε σε συμφωνία.

Η απάντηση του εκπροσώπου του Ισπανού προπονητή, κρυστάλλινη. “Με ρωτάτε κάτι που είναι απλώς αδύνατο. Αυτονόητα, για παραπάνω από έναν λόγους. Από όποια πλευρά και αν το δείτε, απλώς με ρωτάτε για κάτι που είναι εκτός οποιασδήποτε ρεαλιστικής βάσης. Ηταν, είναι αδύνατο, επαναλαμβάνω, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις“, το σχόλιο του Βάσκου ατζέντη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.