«Είμαστε 18 χρόνια μαζί αλλά αρνείται να με παντρευτεί και να με βάλει στη διαθήκη του» – Σχέσεις

«Είμαστε 18 χρόνια μαζί αλλά αρνείται να με παντρευτεί και να με βάλει στη διαθήκη του» – Σχέσεις


Αληθινή εξομολόγηση: Με το σύντροφό μου ζούμε σε ένα υπέροχο σπίτι και τα πηγαίνουμε τέλεια.

Λατρεύω τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο, λατρεύει και εκείνος τα δικά μου από τον πρώτο μου γάμο και δεν μαλώνουμε ποτέ και για κανένα λόγο εκτός από ένα θέμα…

Είμαστε μαζί 18 χρόνια και συζούμε τα 15 από τότε που μετακόμισα σπίτι του από το σπίτι που ζούσα με τον πρώην άντρα μου. Είμαι 54 και εκείνος 57. Τόσα χρόνια μαζί και όμως και δεν θέλει να με παντρευτεί.

Όπως ο ίδιος λέει, το δοκίμασε μία φορά και δεν θέλει να το ξανακάνει. Δεν είναι ότι φοβάμαι μην τον χάσω ή μου τον φάει καμία άλλη. Ίσα-ίσα.

Είναι τρυφερός, περιποιητικός και πάντα βρίσκει τρόπους να με εκπλήσσει ευχάριστα ωστόσο μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί θέλω πολύ να τον παντρευτώ και δεν το κρύβω, αλλά εκείνος αρνείται.

Κατηγορεί την πρώην γυναίκα του για το άσχημο διαζύγιο που είχαν, λέει ότι είμαστε καλύτερα έτσι και ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Εκτός του ότι δεν θέλει να παντρευτούμε δεν θέλει και να με βάλει στη διαθήκη του.

Το σπίτι αυτό μπορεί να του ανήκει αλλά έχω βάλει και εγώ πολλά χρήματα και θεωρώ ότι έχω κάθε δικαίωμα.

Δεν ξέρω αν ο λόγος που δεν με παντρεύεται είναι το άσχημο διαζύγιό του ή το οικονομικό αλλά όποιος κι αν είναι θεωρώ ότι δεν μου αξίζει αυτή η συμπεριφορά.

18 χρόνια είναι μία ζωή και στην τελική αν δεν θέλει να εξασφαλίσει εμένα που του έχω σταθεί όσο κανένας ποιον θα εξασφαλίσει;

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι μαζί του για τα λεφτά αλλά στην ηλικία που είμαι θέλω να νιώσω και εγώ μία ασφάλεια.

Η άρνησή του να με αποκαταστήσει και να με συμπεριλάβει στη διαθήκη του, μου προκαλεί μεγάλη ανασφάλεια και ανησυχία για το μέλλον εκείνος όμως λέει ότι πρώτα θα φροντίσει τα παιδιά του και μετά εμένα.

Τι να κάνω;

Θεοδώρα

πηγή : singleparent.grSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *