Είναι 101 ετών και οδήγησε την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E

Είναι 101 ετών και οδήγησε την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E

fordmustangedit 06

Γεννημένος το 1920, ο Χάρολντ Μπάγκοτ, είχε την πρώτη του εμπειρία να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του ModelT σε ηλικία 10 ετών, οδηγώντας στη γαλακτοπαραγωγική μονάδα της οικογένειας. Όταν απέκτησε την άδεια οδήγησης, το 1936, αγόρασε το πρώτο του αυτοκίνητο, ένα Ford 8 Popular το 1937 για 100 λίρες Αγγλίας και τον επόμενο χρόνο, απέκτησε ένα FordAnglia.

Έκτοτε η οικογένεια κατείχε ιδιωτικά 20 Ford, καθώς και εμπορικά οχήματα Ford, που μετατράπηκαν σε πούλμαν για να μεταφέρουν τα 140 άτομα προσωπικού της εταιρείας.

Τώρα, ο Χάρολντ Μπάγκοτ, θυμήθηκε τις εμπειρίες του στο ModelT κάνοντας βόλτες με μοντέλο του 1915 από τη συλλογή πολιτιστικής κληρονομιάς της Ford, πριν βρεθεί πίσω από το τιμόνι της MustangMach-E.

fordmustangedit 09

Οδηγώντας μαζί με τα δισέγγονά του, τον 15χρονο Φέλιξ, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει οδηγός αγώνων, και τον 12χρονο αδελφό του Τσάρλι, τρία μίλια από το Beaulieu στο πρώην ναυπηγικό χωριό BucklersHard, ο Baggott εντυπωσιάστηκε από την ησυχία της ηλεκτροκίνησης.

Από την ηλικία των 10 ετών, διατηρώ το ενδιαφέρον μου για την αυτοκινητοβιομηχανία και σήμερα με ενδιαφέρει η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση μετά την σταδιακή κατάργηση των παραδοσιακών κινητήρων εσωτερικής καύσης που έχω συνηθίσει. Ξαναθυμήθηκα την οδηγική μου ιστορία με το ModelT και έχω δει τι επιφυλάσσει το μέλλον“, είπε ο Μπάγκοτ.

Credits: NEWSPRESSUK.COM

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *