Τα Ins και Outs της μίσθωσης ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ σε υπόθεση διαζυγίου!

Τα Ins και Outs της μίσθωσης ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ σε υπόθεση διαζυγίου!

ins-ke-outs-misthosis-idiotikou-ntetektiv-ypothesi-diazygiou

Τα Ins και Outs της μίσθωσης ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ σε υπόθεση διαζυγίου!

Σε ορισμένες περιπτώσεις διαζυγίου, μπορεί να χρειαστεί να προσλάβετε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να βοηθήσετε στη διαδικασία. Ένας εμπειρογνώμονας μπορεί να χρειαστεί για να βρει συγκεκριμένα στοιχεία και να ολοκληρώσει συγκεκριμένα καθήκοντα πριν το διαζύγιο οριστικοποιηθεί. Αυτό βοηθά στην προστασία των νομικών και οικονομικών συμφερόντων ενός ατόμου.

Ρόλοι ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ

Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να εκτελέσει μια σειρά βασικών λειτουργιών σε μια υπόθεση διαζυγίου. Μπορεί να προσληφθεί επειδή ένας σύζυγος υποψιάζεται εξαπάτηση. Ένας σύζυγος μπορεί να μπει στη διαδικασία να αρχίσει να ψάχνει επειδή ο άλλος σύζυγος πραγματοποιεί κλήσεις αργά τη νύχτα, δεν είναι όπου λέει, λαμβάνει ύποπτες κλήσεις ή κάνει συχνά hangups. Σε άλλες περιπτώσεις, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να κληθεί να διερευνήσει τη δυνατότητα των κρυφών περιουσιακών στοιχείων κατά τη διάρκεια διαζυγίου. Οι υποθέσεις επιμέλειας παιδιών μπορεί να δικαιολογήσουν τη μίσθωση ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ για να αποδείξει αν ο σύζυγος ασκεί παράνομες δραστηριότητες, αν πίνει γύρω από τα παιδιά, ή αν κάνει χρήση φαρμάκων.

Εργαλεία Χρήσης Ιδιωτικών ντετέκτιβ

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν πώς να εξετάζουν περιπτώσεις ενώ είναι διακριτικοί. Μπορεί να θέτουν κάποιον μυστικό για να μάθουν περισσότερα για το στόχο. Μπορούν να χρησιμοποιούν ειδικές βάσεις δεδομένων, οι οποίες γενικά δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό. Αυτό τους βοηθά να εξετάσουν τις υποψίες σχετικά με το στόχο, προκειμένου να χτίσουν μια υπόθεση εναντίον του. Οι ιδιώτες ερευνητές γνωρίζουν ποιες ιστοσελίδες πρέπει να αποφεύγονται, οι οποίες παρέχουν ανακριβείς, μη επαληθευμένες ή παρωχημένες πληροφορίες υπέρ των βάσεων δεδομένων που παρέχουν ακριβείς και τρέχουσες πληροφορίες για το θέμα.

Πολλοί ιδιωτικοί ντετέκτιβ εκτελούν επίσης επιτήρηση ως μέρος της δουλειάς τους. Έχουν συνηθίσει να ακολουθούν κάποιον χωρίς να εντοπιστούν. Παίρνουν φωτογραφίες ή βίντεο του θέματος, ώστε να υπάρχουν αντικειμενικές ενδείξεις για τις ενέργειες του. Οι ιδιώτες ερευνητές έχουν ιδιαίτερη εμπειρία και κατάρτιση για να αναλύσουν τις πληροφορίες που έχουν και να τις παρουσιάσουν στο δικαστήριο με ένα συνοπτικό, αλλά και αναπόφευκτο τρόπο. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ειδικές αναφορές που συνοψίζουν αυτές τις πληροφορίες.

Επιλέγοντας έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ

Ακριβώς όπως οι δικηγόροι οικογενειακού δικαίου, συχνά υπάρχουν ορισμένοι ιδιωτικοί ντετέκτιβ που μπορείτε να επιλέξετε. Η επιλογή του ιδανικού ιδιώτη ντετέκτιβ διαφέρει για διαφορετικούς πελάτες. Ορισμένες σημαντικές εκτιμήσεις κατά την επιλογή ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ είναι:

  • έχει άδεια
  • πόσο καιρό έχει ασχοληθεί με τον κλάδο
  • υπηρεσίες που παρέχει ο ντετέκτιβ
  • εκπαίδευση
  • εμπειρία που έχει αποκτήσει
  • συμφωνία να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου

Διαβούλευση με έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ

Ένας πελάτης μπορεί να μιλήσει μόνο με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ ή με τον οικογενειακό δικηγόρο του. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαβούλευσης, ο πελάτης θα πρέπει να συζητήσει γιατί πιστεύει ότι είναι απαραίτητος ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ. Αυτός ή αυτή θα πρέπει να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στόχο και τόσο περιγραφική περιγραφή της περίπτωσης που έχει. Είναι σημαντικό να είστε ανοιχτοί με τον ντετέκτιβ, ώστε αυτός ή αυτή να κατανοεί την υπόθεση και τι ζητείται. Επιπλέον, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ θα συζητήσει το κόστος, θα κατανείμει τις χρεώσεις και θα δώσει μια εκτίμηση για την τιμή της ανάθεσης. Είναι σύνηθες για έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ να χρεώνει έναν υπάλληλο για τις υπηρεσίες του.

Σύναψη Υπηρεσιών

Αφού ο ιδιωτικός ντετέκτιβ έχει οριστικοποιήσει την εργασία του, μπορεί να παρέχει μια αναφορά στον πελάτη που συνοψίζει τις υπηρεσίες του και περιλαμβάνει οποιαδήποτε ευρήματα. Είναι σημαντικό για τα άτομα να έχουν κατά νου ότι μπορούν να διεξάγουν έρευνα και να μην βρουν τίποτα για το στόχο, είτε επειδή το άτομο δεν διαπράττει αυτό που εικάζεται, είτε απλά δεν έκανε τίποτα κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί επίσης να περιέχει αναλυτική τιμολόγηση των υπηρεσιών του.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ορισμένες δικηγορικές εταιρείες έχουν ιδιωτικό ντετέκτιβ που χρησιμοποιούν τακτικά και ένας δικηγόρος οικογενειακού δικαίου μπορεί να συζητήσει εάν αυτή είναι μια επιλογή και πώς θα επηρεάσει τα δικαστικά τέλη. Άλλοι δικηγόροι οικογενειακού δικαίου μπορεί να έχουν συνδέσεις με ιδιωτικούς ντετέκτιβ που εργάζονται ανεξάρτητα και μακριά από την επιχείρηση. Ένας δικηγόρος οικογενειακού δικαίου μπορεί να συζητήσει τι μπορεί να καλύψει ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ και τι έχει ανακαλύψει σε προηγούμενες περιπτώσεις, όταν ο δικηγόρος έχει χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του.

Μπορεί επίσης να εξηγήσει πώς ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ μπορεί να βρει ορισμένες πληροφορίες που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες μέσω του δικηγόρου ή μπορεί να αποφευχθούν μέσω της διαδικασίας ανακάλυψης. Ένας δικηγόρος οικογενειακού δικαίου μπορεί να συζητήσει για το τι διακυβεύεται και για το αν οι πρόσθετες δαπάνες που συνδέονται με την πρόσληψη ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ δικαιολογούνται ή δεν δικαιολογούνται σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση.

Δείτε περισσότερα για υπηρεσίες ιδιωτικών ντετέκτιβ:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *