Εισαγγελική παρέμβαση για τα αδέσποτα στις πλατείες της Λαμίας

Εισαγγελική παρέμβαση για τα αδέσποτα στις πλατείες της Λαμίας

Με προφορική εντολή του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρη Λακαφώση, ζητήθηκε να απομακρυνθούν τα αδέσποτα από τις πλατείες Λαού και Ελευθερίας στη Λαμία.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο γραφείο της Εισαγγελίας υπάρχουν πολλά παράπονα για αύξηση των αδέσποτων ακόμη και στο κέντρο της πόλης, ενώ φέρεται ότι και ο ίδιος ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, έγινε μάρτυρας επίθεσης σκύλου σε ηλικιωμένο άτομο στην οδό Απ. Κουνούπη.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας (11/12) ξεκίνησε επιχείρηση από τον δήμο Λαμιέων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Γιώργο Λάμπρου, που συνάντησε την αντίδραση του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας. Οι φιλόζωοι, με ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook, υπενθυμίζουν ότι απαγορεύεται ο μόνιμος εγκλεισμός των ζώων και ότι δεν είναι σε περιοχή που απαγορεύεται. Μάλιστα, ζητούν συνάντηση με τον εισαγγελέα, όπως βέβαια και ο κ. Λάμπρου που έχει και την ευθύνη για τα αδέσποτα.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό ο πολλαπλασιασμός των αδέσποτων γίνεται με τέτοιο τρόπο, που φανερώνει εισαγωγή τους από άλλη περιοχή, καθώς παρουσιάζονται σε διάφορες περιοχές μεγάλα σκυλιά και όχι μικρά κουταβάκια.

00148853708289260

Περισσότερες ειδήσεις για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *