Ιστοσελίδες που ανοίγουν στο δευτερόλεπτο

Ιστοσελίδες που ανοίγουν στο δευτερόλεπτο

poso-grigora-fortonei-istoselida-sas

Πόσο γρήγορα φορτώνει η ιστοσελίδα σας;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε αρχικά τον πραγματικό χρόνο φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

Για αυτό το σκοπό υπάρχουν τρία δωρεάν εργαλεία στο ίντερνετ:

Μπορείτε να επιλέξτε οποιοδήποτε από τα τρία παραπάνω αφού και τρία τα έχουμε δοκιμάσει και έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα αξιόπιστα.

Προσοχή γιατί θα πρέπει να κάνετε δύο φορές την μέτρηση της ταχύτητας ιστοσελίδας σας. Γιατί την πρώτη φορά θα πιάσει την πραγματική ταχύτητα φόρτωσης και τη δεύτερη θα πιάσει αυτή που φορτώνει με τη βοήθεια ενός cache plugin όπως του W3 Total Cache.

Ο σωστός χρόνος απόκρισης είναι ο πρώτος και θα πρέπει αυτόν τον χρόνο να λαμβάνετε υπόψιν σας γιατί αυτός είναι ο χρόνος που φορτώνει η ιστοσελίδα σας σε έναν επισκέπτη που την επισκέπτεται για πρώτη φορά.

Και επειδή η πρώτη εντύπωση είναι καταλυτική, θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να κερδίσετε τον επισκέπτη από την πρώτη του επαφή με την ιστοσελίδα σας.

www.news .grorinedp2 45a9fd0dcd7ed7351a03ebc18ed6daa8ce71fc2a

Πως να πετύχετε γρήγορο σερφάρισμα;

Η τάση στον σχεδιασμό ιστοσελίδων σήμερα είναι το μινιμαλιστικό web design. Το μινιμαλιστικό design βασίζεται στην κλασσική αρχή ή ρήση:  «οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ» και είναι μια παράφραση της ρήσης του αυλητή Καφισία, όταν ένας μαθητής του έπαιζε τον αυλό με ιδιαίτερη ένταση: «οὐκ ἐν τῷ μεγάλῳ τὸ εὖ κείμενον εἶναι, ἀλλὰ ἐν τῷ εὖ τὸ μέγα» (Αθήναιος, Δειπνοσοφισταί, 14, 629a-b).

Η φράση  «οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ» μεταφράζεται ως «το καλό δε βρίσκεται στο πολύ, αλλά το πολύ βρίσκεται στο καλό» και σημαίνει πως η ποσότητα δεν εξασφαλίζει την ποιότητα, αλλά η ποιότητα αντισταθμίζει την ποσότητα. Με άλλα λόγια, δεν έχει σημασία το πολύ αλλά το καλό.

Και αυτή η κλασική ρήση του Καφισία βρίσκει μέχρι και σήμερα αλλά και πάντα θα βρίσκει εφαρμογή σε όλα τα μεγάλα eshop από τα μεγαλύτερα brand names όπως του Zara και του Calvin Klein.

Και τα 2 sites είναι φτιαγμένα με μινιμαλιστικό design προσπαθώντας να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους κενούς χώρους και τον λιγοστό χώρο που απομένει για να αποτυπώσουν σωστά τις πιο σημαντικές πληροφορίες που θα πρέπει να παρέχει στους χρήστες μια καλά στημένη ιστοσελίδα.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ για κάποιες σελίδες που φορτώνουν στο δευτερόλεπτο και να δείτε πραγματικά παραδείγματα.

Γιατί η ταχύτητα μετράει

Αν έχετε τις γνώσεις και μπορείτε να προχωρήσετε στα παραπάνω, τότε θα δείτε τεράστια διαφορά στην ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.

Αν όμως θέλετε να φτιάξετε μια δυνατή και αξιόπιστη ιστοσελίδα ή είστε ο ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας WordPress ή οποία καθυστερεί ή έχει οποιοδήποτε πρόβλημα ελάτε στους ειδικούς.

Ο διακριτικός τίτλος της επιχείρησης εκφράζει απόλυτα το αντικείμενο τους. Οι WordPress experts σχεδιάζουν και αναπτύσσουν υψηλής ποιότητας ιστοσελίδες WordPress.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα ανάπτυξης και στην σχεδίαση πετυχαίνουν το απόλυτο όσον αφορά στην αισθητική, την ασφάλεια και την ταχύτητα της ιστοσελίδας.

Ακολουθούν κάποιες πηγές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις παραπάνω προτάσεις σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας είναι φτιαγμένη με WordPress:

Πληροφορίες

Κατασκευή Ιστοσελίδων, SEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *