Καλντερόν: "Καλύτερα κεκλεισμένων, παρά καθόλου αγώνες στο ΝΒΑ"

Με την ιδιότητα του ειδικού βοηθού του εκτελεστικού διευθυντή της Ένωσης Παικτών του ΝΒΑ, ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν εξέφρασε την άποψη πως είναι προτιμότερο κάποιοι αγώνες να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, παρά να αναβληθούν.

“Η κατάσταση δημιουργεί αβεβαιότητα, δεν ξέρουμε πότε θα είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είναι δύσκολο να ξέρουμε τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες” ανέφερε αρχικά, πριν τονίσει πως “νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να παίξουμε σε άδεια γήπεδα, από το να μην γίνουν καν τα υπόλοιπα παιχνίδια. Οι παίκτες θα είναι, έτσι, σε θέση να επιστρέψουν στα γήπεδα, η τηλεόραση θα μπορούσε να προβάλλει το προϊόν και να έχουμε, αν και με διαφορετικό καθεστώς, δράση”.

Για να συνεχίσει: “Το πιο περίπλοκο είναι να μην ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί και να πρέπει να σκεφτείς ότι υπάρχουν ακόμη αγώνες για τη regular season. Εξετάζουμε όλα τα διαφορετικά σενάρια για το θέμα. Πρέπει να βάλουμε όλα τα δεδομένα στο τραπέζι που θα μας οδηγήσουν στις όποιες αποφάσεις. Ακόμη κι αν παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών, τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί πάλι θετικός; Είναι πάρα πολλές οι παράμετροι, όπως επίσης τι θα γίνει με την επόμενη σεζόν. Θα επηρεαστεί χρονικά; Κι αν ναι, πώς;”.

AP Photo/Mary Altaffer

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *