«Καλοδεχούμενη η παραδοχή της ΝΔ ότι η χώρα βγαίνει από το πρόγραμμα»

«Καλοδεχούμενη η παραδοχή της ΝΔ ότι η χώρα βγαίνει από το πρόγραμμα»

CF83CF85CF81CEB9CEB6CEB1

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την παραδοχή της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, πως η χώρα «δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος» από τις 20 Αυγούστου και μετά.

Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Στις 3 Απριλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Real Fm, δήλωσε με περίσσεια σιγουριά πως η χώρα θα εισέλθει σε 4ο μνημόνιο μετά τον Αύγουστο του 2018. Σήμερα, δέκα μέρες μετά τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, σε συνέντευξή της στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, σημείωσε πως η χώρα «δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος από τις 20 Αυγούστου και μετά».

Και καταλήγει: «Η, έστω και με καθυστέρηση, αποδοχή της πραγματικότητας από τη ΝΔ είναι προφανώς καλοδεχούμενη. Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Σημειώνεται πως, μιλώντας στον Real Fm, η κ. Σπυράκη ανέφερε για την οικονομία ότι «το σημαντικό για εμάς είναι ποιος μπορεί να κρατήσει το τιμόνι μετά τις 20 Αυγούστου του 2018. Όταν η Ελλάδα δεν θα βρίσκεται σε καθεστώς προγράμματος και η χώρα θα πρέπει να εξυπηρετεί το χρέος της με δανεισμό από τις διεθνείς αγορές. Εκεί χρειάζεται μια ισχυρή προσηλωμένη κυβέρνηση στις αληθινές μεταρρυθμίσεις».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *