Κορονοϊός: Από Ιούνιο η επανέναρξη της Premier League και Αύγουστο η νέα σεζόν

Κορονοϊός: Από Ιούνιο η επανέναρξη της Premier League και Αύγουστο η νέα σεζόν

salah1

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph η επανέναρξη της δράσης στην Premier League τοποθετείται στις αρχές Ιουνίου (1/6).

Άλλωστε στην ανακοίνωση της περασμένης Πέμπτης ξεκαθαρίστηκε πως το όριο ολοκλήρωσης της σεζόν παρατείνεται επ’ αόριστον.

Η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος έχει ως πλάνο να διεξαχθούν οι εναπομείνασες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών μέσα σε έξι εβδομάδες και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 11 Ιουλίου.

Μάλιστα, είναι εντυπωσιακό ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Telegraph το σχέδιο είναι η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει ως είναι προγραμματισμένο στις 8 Αυγούστου προκειμένου να τηρηθούν οι ρήτρες και να περιοριστούν οι οικονομικές απώλειες.

Αυτό σημαίνει ότι το διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα είναι πολύ μικρό – καθώς η χρονική απόσταση από τη λήξη της τρέχουσας σεζόν μέχρι και την έναρξη της επόμενης θα είναι ένας μήνας – ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τι θα γίνει με τη μεταγραφική περίοδο.

Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμη σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς κανείς δεν μπορεί να οριοθετήσει το τέλος της περιπέτειας με τον κορονοϊό.

Ο αριθμός των νεκρών από τον ιό ανέρχεται στη Μεγάλη Βρετανία σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του Σαββάτου σε 233.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *