Κορονοϊός: Επιστροφή στις προπονήσεις από 18 Μαΐου στην Ιταλία

Κορονοϊός: Επιστροφή στις προπονήσεις από 18 Μαΐου στην Ιταλία

AP 20056517747020+%281%29

Ο Τζουζέπε Κόντε απευθύνθηκε με διάγγελμά του στον ιταλικό λαό το βράδυ της Κυριακής (26/4) και ανακοίνωσε ότι η χώρα του μπαίνει στη δεύτερη φάση επιστροφής στην κανονικότητα.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός ξεκίνησε το διάγγελμα του με τη φράση “πρέπει να ξεκινήσουμε να μάθουμε να ζούμε με τον ιό” και ξεκαθάρισε ότι 4 Μαΐου θα επιστρέψουν οι προπονήσεις ατομικών αθλημάτων, ενώ από τις 18 Μαΐου θα επιτρέπονται οι ομαδικές των ποδοσφαιρικών ομάδων στη χώρα τηρώντας τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

“Από τις 4 Μαΐου οι επαγγελματίες αθλητές και οι αθλητές που αγωνίζονται για τη χώρα θα μπορούν να προπονούνται με σεβασμό στους κανόνες τήρησης αποστάσεων και κεκλεισμένων των θυρών”, υποστήριξε μεταξύ άλλων στο διάγγελμά του ο Τζουζέπε Κόντε.

Photo credits: AP Images

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *