Ο κορονοϊός χτυπάει όλο τον πλανήτη όχι μόνο σε ανθρώπινες απώλειες αλλά και στο κομμάτι της οικονομίας και η Βραζιλία δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα.

Ακόμα και αν στην προκειμένη περίπτωση δεν συζητάμε για κάποια ομάδα χωρίς μεγάλο ειδικό βάρος αλλά την Φλαμένγκο με τους εκατομμύρια οπαδούς που το 2019 την βρήκε να πανηγυρίζει τόσο το πρωτάθλημα Βραζιλίας όσο και το Copa Libertadores.

Σύμφωνα λοιπόν με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “Globoesporte”, ο βραζιλιάνικος σύλλογος βλέπει απώλεια στα έσοδά της ελέω της πανδημίας και αποφάσισε να την περιορίσει προβαίνοντας σε απολύσεις από το προσωπικό της.

Κορονοϊός: Η Φλαμένγκο απολύει 62 υπαλλήλους της

Συγκεκριμένα, 62 υπάλληλοι της “Φλα” αναμένετα να δουν μέσα στις προσεχείς ημέρες την πόρτα της εξόδου κατόπιν απόφασης της διοίκησης, η οποία υπολογίζει πως έτσι θα γλιτώσει το μήνα το ποσό των 3.000.000 ρεάλ, που είναι λίγο-πολύ 5000.000 ευρώ.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως οι απολύσεις δεν θα υπερβούν το 10% σε σχέση με το συνολικό αριθμό των ατόμων που απασχολούνται στο σύλλογο, με τη Φλαμένκγο να σχεδιάζει τις ερχόμενες εβδομάδες να συνεχίσει την πολιτική περικοπών, ψαλιδίζοντας μισθούς εργαζομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιλίπε Λουίς: “Γι’ αυτό δεν ζήτησα ποτέ τη φανέλα του Μέσι”

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *