Λαπόρτα για Μέσι: “Αργά ή γρήγορα θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα”

Λαπόρτα για Μέσι: “Αργά ή γρήγορα θα έφευγε από την Μπαρτσελόνα”

messi4

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μελών της Μπαρτσελόνα, ζητήθηκε από τον Τζουάν Λαπόρτα να μιλήσει για τους λόγους που οδήγησαν το φετινό καλοκαίρι τον Λιονέλ Μέσι μακριά από το Καμπ Νου. Ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, η οποία ωστόσο ήρθε για τον Αργεντινό δύο χρόνια νωρίτερα.

Δεν είχαμε μισθολογικό περιθώριο και με τα αποτέλεσμα του ελέγχου διαπιστώσαμε ότι η “κληρονομιά” που λάβαμε δεν ήταν καλή. Για να χωρέσουμε στον Μέσι έπρεπε να δεχθούμε τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο CVC, μας είπε η La Liga. Δεν μπορούσαμε να το δεχτούμε, όπως έχουμε ξαναπεί. Ο Μέσι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και κατάλαβε ότι είχε έρθει η στιγμή να μην συνεχίσει άλλο εδώ.

Το περιβάλλον του Λίο με διαβεβαίωσε, και το πιστεύω, ότι δεν ήθελε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Τον απολαύσαμε πολύ: από τα 16 έως τα 34. Αυτή η στιγμή (της αποχώρησης) θα ερχόταν αργά ή γρήγορα. Δυστυχώς συνέβη τώρα, ίσως κάνα δυο χρόνια νωρίτερα από το αναμενόμενο”, εξήγησε ο Λαπόρτα στη ετήσια γενική συνέλευση των εκπροσώπων της Μπαρτσελόνα.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *