Μερική δικαίωση για τον Κουτρουμπή

Μερική δικαίωση για τον Κουτρουμπή

178

Μερικώς δικαιώθηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Γιώργος Κουτρουμπής κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στον διεθνή αμυντικό επιδικάστηκαν από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ 292.144 ευρώ και όχι τα 475.000 που διεκδικούσε, ενώ απορρίφθηκε το αίτημα απαγόρευσης μεταγραφών που είχε συμπεριλάβει στην αίτηση του.

Πλέον, βάση των κανονισμών, δίνεται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στον ποδοσφαιριστή και στην ομάδα, προκειμένου να καταλήξουν σε συμβιβασμό για την εξόφληση του ποσού. Εφόσον δεν συμφωνήσουν, τότε η υπόθεση θα επανέρθει στην Επιτροπή Αδειοδότησης, που θα ορίσει έναν διακανονισμό για την αποπληρωμή των οφειλομένων στον Κουτρουμπή.

Η οφειλή προς τον Κουτρουμπή δεν επηρεάζει τον φάκελο που θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, διότι έχει τελεσιδικήσει μετά την 31/12/2017, που είναι το όριο για τη φετινή διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε την ακόλουθη απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του Γιώργου Κουτρουμπή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία μόνο το παρεπόμενο περί απαγόρευσης μεταγραφών αίτημα και κατά τα λοιπά δέχτηκε εν μέρει προσφυγή. Υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 292.144,05 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση.”

Photo credits: Eurokinissi

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *