Μέσι: Η άρνηση της Μπαρτσελόνα να δεσμευθεί με την La Liga οδήγησε τον Αργεντινό στην έξοδο

Μέσι: Η άρνηση της Μπαρτσελόνα να δεσμευθεί με την La Liga οδήγησε τον Αργεντινό στην έξοδο

messi

Η ανανέωση της συνεργασίας του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα, δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς δεν επετεύχθη συμφωνία στη σημερινή (05/08) συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες των Καταλανών και στους εκπροσώπους του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 34χρονου Αργεντινού σούπερ σταρ, καθώς δεν επιθυμούν να λάβουν το δάνειο των 2.7 δισεκατομμυρίων ευρώ που συμφώνησε η La Liga με τη CVC και δεν έχουν τα χρήματα που χρειάζονται για να κρατήσουν τη σημαία τους στον σύλλογο.

Ο λόγος που δεν θέλει η Μπαρτσελόνα αλλά και η Ρεάλ τη σύναψη του συγκεκριμένου δανείου είναι ότι με το συγκεκριμένο deal θα έχουν δέσμευση για να αγωνίζονται για τα επόμενα 40 χρόνια στη La Liga, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η αποπληρωμή, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να συμμετάσχουν στην υπό σύσταση European Super League.

Όταν γνωστοποίησαν τα συγκεκριμένα δεδομένα στον πατέρα του Μέσι, τότε ο ίδιος έλαβε την απόφαση να τερματίσει τις διαπραγματεύσεις και να οδηγήσει την υπόθεση σε ναυάγιο, όπως αναφέρει η καταλανική Sport.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.