Μετά από 425 ώρες ο Τομ ακόμα τρέχει (VIDEOS)

Μετά από 425 ώρες ο Τομ ακόμα τρέχει (VIDEOS)

25

Στις αρχές του Αυγούστου οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, δημιούργησαν ένα φανταστικό σποτ με πρωταγωνιστή έναν Γερμανό τουρίστα, τον Τομ.

Ο τουρίστας αρχικά πανικοβάλλεται αλλά φτάνοντας στο σπίτι καταλαβαίνει ότι όλοι έχουν αγνές προθέσεις, χαλαρώνει και απολαμβάνει την κρητική φιλοξενία. Στο σπίτι δεν ξέρει κανείς άλλος Αγγλικά, παρά μόνο η Γιαγιά που γνωρίσαμε στο περσινό σποτ. Η Γιαγιά μιλάει με τον τουρίστα και μεταφράζει αυτά που θέλει να πει. Ο Ψαραντώνης γνωστός για το χιούμορ του, πειράζει τον τουρίστα ενώ αυτός γλυκοκοιτάζει την γαλανομάτα κοπελιά απέναντι.

Ο Ψαραντώνης πιάνει τη λύρα και το Κρητικό γλέντι ξεκινάει. Το διακόπτει όμως ο κρότος της μπαστούνας του Παππού που σαν μια ακόμα ένδειξη φιλοξενίας προξενεύει στον τουρίστα το Κατερινιώ. Ο τουρίστας στην αρχή νομίζει ότι το Κατερινιώ είναι η γαλανομάτα κοπελιά. Όταν καταλαβαίνει ότι δεν είναι, το σκάει από το παράθυρο και τρέχει στα αμπέλια και τις ελιές της φιλόξενης Κρήτης.

Το νέο σποτ που κυκλοφόρησε την περασμένη Δευτέρα (03/09) δείχνει τον Τομ να τρέχει ακόμα για να γλιτώσει από το προξενιό. Μετά από 425 ώρες ο Γερμανός τουρίστας συνεχίζει να περιπλανιέται στα βουνά της Κρήτης.

Δείτε τη συνέχεια του τρέιλερ

 

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *