Μήπως ήρθε η ώρα να τρέξεις κι εσύ στον Μαραθώνιο;

Μήπως ήρθε η ώρα να τρέξεις κι εσύ στον Μαραθώνιο;

21

Την Kυριακή  1η Απριλίου δίνουμε ραντεβού στη Θεσσαλονίκη για την εκκίνηση του Stoiximan.gr 13ου Διεθνή Μαραθώνιου Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”. Χιλιάδες δρομείς θα σταθούν στην αφετηρία έχοντας μπροστά τους ένα δρόμο 42.195 χιλιομέτρων μέχρι το ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Παραλία Θεσσαλονίκης. Εσύ; Mήπως ήρθε η ώρα να δηλώσεις συμμετοχή κι εσύ για πρώτη φορά;

Γιατί όμως να τρέξεις σ’ έναν τέτοιο αγώνα και να θυσιάσεις κάποιες εξόδους ή κάποιες ώρες ύπνου για να κάνεις προπόνηση; Σε αυτό θα απαντήσω προσωπικά, γιατί μετά από δύο συμμετοχές και έχοντας βιώσει την εμπειρία (έστω από τα 5 χιλιόμετρα) μπορώ να βγάλω συμπεράσματα.

Κυρίως, για να αποδείξεις στον ίδιο σου τον εαυτό ότι μπορείς όχι μόνο να θέτεις στόχους, αλλά και να τους κατακτάς. Κι αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Είναι ένα μεγάλο μάθημα, το οποίο μόνο καλύτερο μπορεί να σε κάνει. Και σίγουρα αργά ή γρήγορα, αρχίζει να μην σε καλύπτει η μικρή διαδρομή και θες όλο και περισσότερα. Περισσότερα χιλιόμετρα, περισσότερη καταπόνηση. Γιατί; Μα για να δείξεις στον εαυτό σου ότι μπορεί να κάνει τα πάντα και τίποτε δεν είναι αδύνατο.

Τέλος, αν δεν έχεις τρέξει ποτέ, δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό το μοναδικό συναίσθημα της κούρασης, που μετατρέπεται σε απόλαυση όσο βλέπεις τα χιλιόμετρα προς τον τερματισμό να μειώνονται και φυσικά αυτή η αίσθηση ικανοποίησης όταν πια έχεις τερματίσει, δεν συγκρίνεται με τίποτε.

Ραντεβού, λοιπόν, την 1η Απριλίου στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *