Να είμαστε γενναίοι κόντρα στην Ολλανδία για ένα καλό αποτέλεσμα

Να είμαστε γενναίοι κόντρα στην Ολλανδία για ένα καλό αποτέλεσμα


Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης την Ολλανδία εκτός έδρας και θέλει να επιστρέψει στην Αθήνα με ένα καλό αποτέλεσμα που θα ανοίξει τον δρόμο για το Euro2024.

O oμοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ, τόνισε πως το σύνολο του θα πρέπει να δείξει γενναιότητα για να μπορέσει να φτάσει στο ζητούμενο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

Για τον αγώνα στην Ολλανδία: 

Θα είναι ένα παιχνίδι – κλειδί. Δεν θα έρθει το τέλος εάν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Όμως εάν τα καταφέρουμε θα έχει μεγάλο και θετικό αντίκτυπο.

Για το εάν θα έχουμε ίδια προσέγγιση με τον αγώνα με τη Γαλλία: 

Η απάντηση εξαρτάται από κάτι μικρό. Έναν ενδεχόμενο τραυματισμό που μπορεί να κάνει να το σκεφτούμε. Αναλόγως το πως θα στηθεί η ομάδα. Θα δεχθούμε μεγάλο πρέσινγκ, ειδικά στην αρχή. Πρέπει να είμαστε άντρες και γενναίοι. Θα το καταλάβετε όταν μπορούμε να πούμε περισσότερα.

Για τη συνέχεια και το σκεπτικό για τον αγώνα: 

Όταν ήμουν στην κλήρωση και είδα την κατάσταση δεν ήμουν τόσο αισιόδοξος. Όμως κοιτάζοντας τώρα εμείς εφόσον καταφέρουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για την ομάδα.

Με βάση αυτό σας είπα εάν έχουμε τον παίκτη – που σας είπα πριν – θα μπορέσουμε να πάρουμε το ρίσκο. Με τη Γαλλία στο α’ μέρος δεν βγαίναμε καλά. Στη συνέχεια η ομάδα κράτησε την ηρεμία και την οργάνωση. Θέλουμε αύριο ένα ισορροπημένο παιχνίδι και να είμαστε αρκετά καλοί και επιθετικοί για ένα καλό αποτέλεσμα.

Για τις μη κλήσεις παικτών και το εάν επηρεάζουν: 

Δεν έχει να κάνει με τις επιλογές και τις κλήσεις. Δεν μας έχει επηρεάσει αυτή η συζήτηση. Η ομάδα ξέρει τι κάνουμε. Όλα έχουν παραμείνει εντός της ομάδας. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή. Έχουμε τους καλύτερους δυνατούς παίκτες που μπορούν να μας εκπροσωπούν και θα το δείξουμε αυτό αύριο το βράδυ.

Για τον Κούμαν και τα όσα επισήμανε: 

Γνωρίζοντας τον Κούμαν δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο (εννοεί ως προς τις δηλώσεις του). Έχει αναλύσει την ομάδα, όπως και εμείς την Ολλανδία. Είμαστε δύσκολος αντίπαλος αλλά αύριο θα πρέπει να είμαστε σε κορυφαίο επίπεδο. Να δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι σε ένα εξαιρετικό γήπεδο και με εξαιρετική ατμόσφαιραSource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *