Να λύνουμε προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε

Να λύνουμε προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε


Στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκεται ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Θοδωρής Ζαγοράκης, για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ονδούρα.

«Έχουν γίνει πάρα πολλά θετικά στην ΕΠΟ τα τελευταία χρόνια, αλλά θα κοιτάξουμε να προσθέσουμε κι άλλα με τη συνεργασία όλων. Θέλουμε να είμαστε συμπαραστάτες και να λύνουμε τα προβλήματα, όχι να τα δημιουργούμε», δήλωσε μιλώντας στα ΜΜΕ.

«Θα μιλήσουμε μετά την Τετάρτη. Λίγο να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια στην Εθνική, για να βγούμε από αυτό το τέλμα. Σίγουρα αρχίσαμε με το δεξί, αλλά η προκριματική διαδικασία είναι μεγάλη και χρειάζεται συνέχεια», σχολίασε ο θρυλικός αρχηγός της πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004.

«Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε θα το κάνουμε. Έχω περάσει από το χώρο του ποδοσφαιριστή και μπορώ να καταλάβω καλύτερα από τον καθένα. Να ξαναμπεί η Εθνική στις καρδιές όλων και να μας χαρίσει ξανά όμορφες στιγμές», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο προηγούμενος πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος, εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη στο διάδοχό του.

«Ασπάστηκα έναν άνθρωπο που έχει βγάλει την Ελλάδα στους δρόμους με την παρέα του. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα πετύχει γιατί αγαπά το ποδόσφαιρο. Πλέον θα παρακολουθώ τα πράγματα και την Εθνική, χρειάζομαι το χρόνο μου για να ξεκουραστώ», είπε.

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *