Νέα λειτουργία αλλάζει τα δεδομένα Facebook

Νέα λειτουργία αλλάζει τα δεδομένα Facebook


Μια νέα λειτουργία αναμένεται να έρθει σύντομα στην εφαρμογή Messenger του Facebook, η οποία θα επιτρέπει να στους χρήστες το unsend, δηλαδή την αναστολή της αποστολής, των μηνυμάτων.

Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη και αρκετά ευχάριστη για όσους έχουν μία ροπή προς τα λάθη στις online συζητήσεις τους. Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν ήταν έως τώρα στη διάθεση των χρηστών και μάλιστα το ζήτημα τέθηκε έντονα μετά την αποκάλυψη ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έσβηνε μηνύματα από το Inbox του προσωπικού του λογαριασμού, εκμεταλλευόμενος τη δική του προνομιακή θέση στην εταιρεία.

Όπως αναφέρει το fortune.com, το Facebook προσανατολίζεται να εφαρμόσει τη λειτουργία σε ευρύτερο πεδίο, έχοντας ήδη διαρρεύσει screenshots από τις δοκιμές, κατά τις οποίες επιδεικνύεται ο τρόπος που χρησιμοποιείται η επιλογή.

FACEBOOK

Συγκεκριμένα για να σβηστεί ένα μήνυμα, μετά από ένα long press επάνω σε αυτό, εμφανίζονται οι επιλογές Unsend Message και Delete Message. Αν κάποιος επιλέξει Unsend καλείται να επιβεβαιώσει την επιλογή για την οποία θα υπάρχει και ένα χρονικό όριο.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές πότε η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες μετά από τις δοκιμές που κάνει η εταιρεία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *