Νιώθουν δικαιωμένοι στον Ολυμπιακό για το CAS

Νιώθουν δικαιωμένοι στον Ολυμπιακό για το CAS

12

Συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων προσφυγών από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αποφάσισε τελικά το CAS. Έτσι έγινε γνωστό τη Δευτέρα (18/5) και πλέον, τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι Θεσσαλονικείς θα παραστούν στο διεθνές δικαστήριο και θα αναπτύξουν τις θέσεις τους, για το γνωστό θέμα της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Στον Ολυμπιακό αυτή η απόφαση δεν ξένισε. Κάθε άλλο. Και μάλιστα στον Πειραιά νιώθουν απολύτως δικαιωμένοι για τη στάση τους από την αρχή σε αυτή την υπόθεση. Από το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ άλλωστε υπήρχαν δηλώσεις που είναι καταγεγγραμένες. Που τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει, ότι δεν θα μπορεί να αναπτύξει τις θέσεις του στο CAS. Έτσι, το διεθνές δικαστήριο ήρθε για να δώσει τη δική του διάσταση και κόντρα στις αρχικές προβλέψεις του κ. Μπαλτάκου, αποφασίζει συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έτσι θα βρεθούν στην ίδια αίθουσα του CAS, ο κάθε σύλλογος με τις θέσεις του και αναμφισβήτητα αποτελεί μια δικαίωση για τους «ερυθρόλευκους» που από την αρχή εκτιμούσαν πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει. Σε αντίθεση με τις δηλώσεις του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *