Ο Ασπρίγια μοιράζει προφυλακτικά στην Κολομβία με drone

Όταν αποσύρθηκε από τη δράση ο Φαουστίνο Ασπρίγια το 2004, έφυγε οριστικά από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Μία από τις ενέργειές του ήταν να φτιάξει τη δική του μάρκα προφυλακτικών. Πριν από τέσσερα χρόνια ο Κολομβιανός λάνσαρε τα προφυλακτικά “Tino”. Επρόκειτο για το παρατσούκλι του από τον καιρό που έπαιζε μπάλα, λόγω της ικανότητάς του με τη μπάλα και στο γκολ.

Τη στιγμή που η χώρα του βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, ο 50χρονος πια Ασπρίγια σκέφτηκε να κάνει κάτι πολύ έξυπνο. Ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Dronicilio, εταιρεία εξειδικευμένη σε υπηρεσίες με drone. Μέσω αυτών θα μοιράζει τα προφυλακτικά “Tino”, δίχως να χάνει χρήματα από τις οικονομικές συνέπειες του ιού. Το drone θα προσγειώνεται ακριβώς στο σημείο παραλαβής και ακολούθως θα επιστρέφει για νέες παραγγελίες.

Προ ημερών, μέσο ενημέρωσης στην Κολομβία έκανε λόγο για την έλλειψη προφυλακτικών που θα μπορούσε να συμβεί στον κόσμο, λόγω της υποχρεωτικής απομόνωσης που πολλές χώρες λαμβάνουν ως μέτρο, για να προσπαθήσουν να περιορίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού στους πληθυσμούς τους.

Έτσι, ο Ασπρίγια δεν είχε καλύτερη ιδέα να προωθήσει την εταιρεία του και να ανακοινώσει ότι διαθέτει περισσότερα από τρία εκατομμύρια προφυλακτικά για να βοηθήσει τον πληθυσμό.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *