Ο Ατσούν συμφώνησε να εξαγοράσει τη Χαλ έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Ατσούν συμφώνησε να εξαγοράσει τη Χαλ έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ

acun ilicali

Ο Ατσούν Ιλιτσαλί, ο οποίος δραστηριοποίεται και στην Ελλάδα στον τομέα των ΜΜΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ασέμ Ασλάμ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των δικαιωμάτων της Χαλ, όμαδα της Championship, για 35 εκατομμύρια ευρώ (30 εκατομμύρια λίρες), όπως αναφέρει δημοσίευμα της “Daily Mail“.

Ο Ατσούν είχε αποκαλύψεις τις προθέσεις του να μπει στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο, τονίζοντας ότι στόχος είναι να αποτελείται η ομάδα σε μεγάλο βαθμό από Τούρκους, ενώ ο στόχος είναι η ομάδα να προκαλέσει κρότο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ατσούν θα δώσει επιπλέον 23 εκατομμυρία ευρώ (20 εκατομμύρια λίρες) αν η ομάδα ανέβει στην Premier League. Για να προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, θα πρέπει να υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο ο Ατσούν για να ελεγχθούν τα χρήματα που θα δώσει στην ομάδα.

Ο Ατσούν είχε μπει στη Φορτούνα Σιτάρντ, ομάδα της Eredivisie, ωστόσο παρέμεινε στην ομάδα μόλις για έναν χρόνο, καθώς την περασμένη σεζόν και συγκεκριμένα τον Απρίλιο, πούλησε τις μετοχές της ομάδας.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *