Ο Μπεν Σίμονς εμφανίστηκε ξαφνικά στις εγκαταστάσεις των Σίξερς

Ο Μπεν Σίμονς εμφανίστηκε ξαφνικά στις εγκαταστάσεις των Σίξερς

simmons

Ο Μπεν Σίμονς σίγουρα φροντίζει να μην βαριέται ο κόσμος. Μόλις λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Αυστραλός είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Σίξερς – τουλάχιστον μέχρι να… φύγει – ο All Star γκαρντ εμφανίστηκε ξαφνικά στο “Wells Fargo Center”, την έδρα της ομάδας δηλαδή και έκανε τεστ κορονοϊού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN οι Σίξερς δεν γνώριζαν για τις προθέσεις του Σίμονς, αφού ο ίδιος έχει να μιλήσει με ανθρώπους της ομάδας από τον Αύγουστο ενώ οι εκπρόσωποί του δεν είχαν ειδοποιήσει ότι θα συμβεί αυτό. Κοινώς, οι Σίξερς έμαθαν ότι ο Αυστραλός ήταν στην Φιλαντέλφεια όταν εμφανίστηκε στο γήπεδο (!), βλέποντάς τον να εμφανίζεται ξαφνικά έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων από το καμπ της ομάδας.

Με την επιστροφή του Σίμονς στην πόλη της Φιλαντέλφεια και το πρώτο τεστ κορονοϊού που υποβλήθηκε, ξεκίνησαν πλέον οι διαδικασίες επανένταξής του στην ομάδα. Μένει βέβαια πλέον να φανεί τι θα ακολουθήσει δεδομένου ότι ο All Star γκαρντ ήταν εξαφανισμένος, με τους συμπαίκτες του – με πρώτο τον Τζοέλ Εμπίντ – να μην έχουν κρύψει την πίκρα και τον εκνευρισμό τους για ό,τι έχει γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.