Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε… λιγότερες γκάφες στο Twitter

Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε… λιγότερες γκάφες στο TwitterΟ Μασκ επεσήμανε πως η μέχρι στιγμής επαφή του με το Twitter ήταν ένα συναισθηματικό «ασανσέρ» που έχει τα ψηλά και τα χαμηλά του, αλλά τουλάχιστον «φαίνεται πως πηγαίνουμε στη σωστή κατεύθυνση».

Ο Έλον Μασκ παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη ως CEO του Twitter, αποδίδοντάς τα στην απειρία του όταν ανέλαβε αυτή τη νέα πρόκληση.

Σε podcast που κυκλοφόρησε χθες, ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε: «Το ποσοστό λάθους μου, κατά κάποιο τρόπο θα είναι μικρότερο με την πάροδο του χρόνου», αλλά στην αρχή «θα κάνουμε πολύ περισσότερα λάθη επειδή είμαι καινούργιος… Ρε φίλε, μόλις ήρθα εδώ» ανέφερε.

Ο Μασκ επεσήμανε πως η μέχρι στιγμής επαφή του με το Twitter ήταν ένα συναισθηματικό «ασανσέρ» που έχει τα ψηλά και τα χαμηλά του, αλλά τουλάχιστον «φαίνεται πως πηγαίνουμε στη σωστή κατεύθυνση».

«Έχουμε θέσει τις δαπάνες (του Twitter) υπό έλεγχο, συνεπώς η εταιρεία δεν κινδυνεύει πλέον άμεσα με χρεοκοπία» τόνισε και πρόσθεσε πως «το Twitter δεν είναι ακόμα ασφαλές, πρέπει να γίνει ακόμα πολλή δουλειά».

Στο πλαίσιο του ίδιου podcast δεσμεύτηκε επίσης ότι θα υπάρξουν «λιγότερες γκάφες στο μέλλον», τις οποίες απέδωσε στις πρωτοβουλίες του. «Αν κοιτάξετε το πραγματικό μέγεθος της βελτίωσης που έχει συμβεί στο Twitter σε ό,τι αφορά στο κόστος συνολικά, είναι καλό» σημείωσε, ενώ τόνισε πως στο τέλος ο ίδιος και η ομάδα του θα τα καταφέρουν.Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *