Ο Κωνστάντος πιάνει άμεσα δουλειά στον Παναθηναϊκό

Ο Κωνστάντος πιάνει άμεσα δουλειά στον Παναθηναϊκό

80

Δεν χάνει χρόνο ο Κώστας Κωνστάντος και άρχισε την προεργασία για να αναλάβει τα καθήκοντα του στον Παναθηναϊκό. Ο Κωνστάντος θα έχει το ρόλο του συνδετικού κρίκου του ποδοσφαιρικού τμήματος με τη διοίκηση και θα μεσολαβεί για οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει.

Ο Κωνστάντος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και συμφώνησαν να συναντηθούν, προκειμένου να μιλήσουν για τη συνεργασία τους. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από παλαιότερα και έχουν καλή σχέση, κάτι που έχει τη σημασία του επειδή θα κληθούν να συνεννοηθούν σε πολλές περιπτώσεις.

Επιπροσθέτως, ο Κωνστάντος θα συστηθεί και με τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη, αφού με όλους θα έχει “πάρε-δώσει” στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Η έλευση του Κωνστάντου είναι σημαντική, διότι θα απελευθερώσει τον Νταμπίζα από πολλές ασχολίες που τον επιβάρυναν καθημερινά και θα του δώσει χρόνο για τις πιο σοβαρές υποθέσεις.

Η ΠΑΕ αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Κωνστάντου στη διάρκεια της εβδομάδας. Ο άλλοτε αντιπρόεδρος της Λάρισας επί ιδιοκτησίας Κώστα Πηλαδάκη θα αναλάβει τον ρόλο του Football Admistrative Officer και θα ανήκει στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.