Ο Μέσι συγκινήθηκε στα εγκαίνια ανέγερσης παιδικού αντικαρκινικού νοσοκομείου (VIDEO)

Ο Μέσι συγκινήθηκε στα εγκαίνια ανέγερσης παιδικού αντικαρκινικού νοσοκομείου (VIDEO)

136

Ξεκινούν οι εργασίες για το νέο παιδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο της Βαρκελώνης, “Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center”, το οποίο θα είναι και το μεγαλύτερο στην Ευρώπη κι αναμένεται να είναι έτοιμο το 2020.

Καταλυτική συμβολή για τη συγκέντρωση των απαραίτητων πόρων είχε ο Λιονέλ Μέσι. Το ίδρυμα που φέρει το όνομά του μαζί με το ίδρυμα της Μπαρτσελόνα, το ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” και άλλες δέκα φιλανθρωπικές οργανώσεις κατάφεραν και συγκέντρωσαν το ποσό των 30.000.000 ευρώ.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα ήταν παρών στην τελετή έναρξής των εργασιών, την Πέμπτη (18/10), και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο “Pulga” βούρκωσε, ενώ βοήθησε τον μικρό Πάου και τη μικρή Αλίθια να συμπληρώσουν τα τελευταία (από τα 100.000) κομμάτια του παζλ που συνέθετε την έκφραση – μότο του νοσοκομείου “Para los valientes”.

“Είναι μια πολύ ωραία στιγμή για εμένα. Ήμουν μέρος αυτού του πρότζεκτ, το οποίο έγινε πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους δούλεψαν για να γίνει αυτό. Μακάρι αυτά τα παιδιά να συνεχίσουν να παλεύουν με αυτήν την ασθένεια και να την νικήσουν. Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάστηκα για να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο”, υποστήριξε ο Αργεντινός.

Δείτε στο 0:30 του παρακάτω video τη συγκίνηση του Αργεντινού:

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.