Ο Ντρογκμπά είναι ο νέος πρεσβευτής του ΠΟΥ σε θέματα αθλητισμού και υγείας

Ο Ντρογκμπά είναι ο νέος πρεσβευτής του ΠΟΥ σε θέματα αθλητισμού και υγείας

s24 drogba

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ακόμη και όταν αγωνιζόταν ήταν αρκετά ενεργός σε δράσεις εκτός ποδοσφαίρου, ιδιαίτερα στη χώρα του την Ακτή Ελεφαντοστού. Ο άλλοτε θρύλος της Τσέλσι συνεχίζει την κοινωνική του προσφορά και στον τομέα της υγείας.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε πως ο Ντρογκμπά είναι ο πρεσβευτής για τα θέματα αθλητισμού και υγείας. Θα βοηθήσει τον ΠΟΥ να διαδώσει τα πλεονεκτήματα της φυσικής άσκησης και του υγειούς τρόπου ζωής, όπως και την αξία του αθλητισμού ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίας.

Έρευνες δείχνουν πως τέσσερις στους πέντε νέους και ένας στους τέσσερις ενήλικες δεν ασκούνται όπως θα έπρεπε, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο για την εμφάνιση προβλημάτων υγείας. Αυτό θέλει να ανατρέψει ο ΠΟΥ με την καμπάνια του.

“Είναι τιμή μου να συντάσσομαι με τον ΠΟΥ και να στηρίζω τη δουλειά του ώστε όλο και περισσότεροι άνθρωποι να είναι υγιείς, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά. Έχω βιώσει από πρώτο χέρι ως αθλητής τον υγιή τρόπο ζωής και γι’ αυτό θέλω να δουλέψω με τον ΠΟΥ” ανέφερε ο Ντρογκμπά.

“Ο Ντιντιέ είναι αποδεδειγμένος πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα μας” σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ. Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *