Ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέον πολύ πιο “ζεστά” την αγορά για παίκτη με προτεραιότητα έναν σέντερ

Ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέον πολύ πιο “ζεστά” την αγορά για παίκτη με προτεραιότητα έναν σέντερ

bartzokas olympiacos

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος αναφέρθηκε στην εκπομπή Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο στην ανάγκη του Ολυμπιακού για να ενισχυθεί, ειδικά στη θέση του σέντερ. Το πρόβλημα του Χασάν Μάρτιν επισπεύδει τις διαδικασίες, έστω κι αν η αναζήτηση παίκτη δεν έχει ολοκληρωθεί και το προπονητικό τιμ δεν έχει βρει ακόμα αυτό που ψάχνει.

Ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως είχε ανοιχτά τα μάτια στην αγορά, όμως τις τελευταίες μέρες υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα. Με άλλα λόγια οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν περισσότερο απ’ ό,τι τις προηγούμενες ημέρες με βασική προτεραιότητα έναν 5αρι. Οχι βαρύ σέντερ, αλλά έναν παίκτη που θα είναι αθλητικός, θα μπορεί να παίξει το Πικ εν Ρολ και να ταιριάξει με τον Κώστα Σλούκα.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Μάρτιν δεν έχει εκτιμηθεί ακόμα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι προφανές ότι ο Αμερικανός σέντερ δεν πατάει καλά από την αρχή της σεζόν. Ο Ολυμπιακός ναι μεν θα τον περιμένει, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί ο ίδιος να περιμένει γιατί τα ματς είναι πολλά και περιθώρια δεν υπάρχουν.

Εχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και παικτών με συμβόλαια, γίνονται διακδικασίες, αλλά δεν υπάρχει κατάληξη. Συνάμα ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιτά την αγορά για καλούς παίκτες και σε άλλες θέσεις, άλλωστε όπως είπε και ο Μπαρτζώκας ο περιορισμός που υπάρχει για 6 ξένους αφορά μόνο στην Stoiximan Basket League και όχι στην EuroLeague.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.