Ο Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε με τους Νταμπίζα, Βλάχο

Ο Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε με τους Νταμπίζα, Βλάχο

22

Αναλυτική ενημέρωση για την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού είχαν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο γιος του, Πιτ, στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Κυριακής (3/6) με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Σπύρο Βλάχο. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας ζήτησε λεπτομέρειες για τις λειτουργίες της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και για τη πολιτική που ακολουθούν οι Νταμπίζας και Βλάχος, οι οποίοι συνεννοούνται με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η συνάντηση του Πιεμπονγκσάντ με τους Νταμπίζα και Βλάχο αποτελεί σαφή απόδειξη ότι προχωρά η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Πλέον, ο Πιεμπονγκσάντ ασχολείται πιο ενεργά με τον Παναθηναϊκό και μαθαίνει περισσότερες πληροφορίες.

Το ραντεβού δεν περιστράφηκε γύρω από την πρόσληψη του Δώνη, όπως ανέμεναν οι περισσότεροι. Ωστόσο, ο Πιεμπονγκσάντ ρώτησε τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε ο Δώνης και λογικά, θα συναινέσει εντός της ημέρας για την συμφωνία που έχει κλείσει ο Νταμπίζας.

Ο Πιεμπονγκσάντ θα συναντηθεί με τους Νταμπίζα και Βλάχο ξανά στη διάρκεια της Κυριακής, αφού οι εκκρεμότητες του Παναθηναϊκού είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα και θα συνεχιστεί η ενημέρωση. Η δήλωση του Αλαφούζου ότι το deal θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες, επαληθεύεται από τη στάση του Ταϊλανδού…

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *