Ο Τσιτσιπάς στο πλευρό των πυρόπληκτων: “Να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα”

Ο Τσιτσιπάς στο πλευρό των πυρόπληκτων: “Να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα”

tsitsipas

Πολλές είναι οι περιοχές της Ελλάδες που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούνται από τις πυρκαγιές, οι οποίες μαίνονται ανεξέλεγκτες.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να στηρίξει τους ανθρώπους που πλήγησαν από τις φωτιές και είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται εν μέσω ενός ιστορικού καύσωνα που πλήττει την χώρα.

Ως εκ τούτου, σε συνεργασία με τον οργανισμό “Μαζί για το παιδί”, ο Έλληνας τενίστας, που από τη Δευτέρα (9/8) είναι και τυπικά στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, με instagram story προέτρεψε άπαντες να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Καθώς η Ελλάδα βιώνει τον χειρότερο καύσωνα σε περισσότερα από 40 χρόνια τις τελευταίες 11 μέρες έχουν καεί εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα.

Αυτές οι μεγάλες πυρκαγιές μαίνονται αυτή τη στιγμή σε πολλές περιοχές σε όλη τη χώρα καταστρέφοντας αμέτρητα σπίτια, επιχειρήσεις και τις ζωές των κατοίκων.

Το Μαζί για το παιδί είναι ένας από τους τοπικούς οργανισμούς που συγκεντρώνει χρήματα για την παροχή ιατρικής περίθαλψης τροφής, νερού και στέγης για τους ανθρώπους και τα ζώα που έχουν πληγωθεί από αυτές τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μοιράζομαι αυτό για να μπορέσουμε όλοι να χρησιμοποιήσουμε αυτή την πλατφόρμα και να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

tsitsipas story

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *