Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα παρά την πρόβλεψη για τυφώνα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα παρά την πρόβλεψη για τυφώνα

vyronas kokkalanis

Η οργανωτική επιτροπή στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανακοίνωσε πως δεν εξετάζει το ενδεχόμενο επιπλέον αλλαγών στο αγωνιστικό πρόγραμμα, εξαιτίας της σφοδρής τροπικής καταιγίδας, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ιαπωνία.

Ο τυφώνας In-Fa κινείται μέσω του Ειρηνικού και οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ανέμους έως 120 χιλιόμετρα την ώρα και καταρρακτώδεις βροχές, που θα επηρεάσουν τα βόρεια προάστια του Τόκιο. «Δεν υπάρχει έως τώρα σκέψη για αναβολή κάποιων επιπλέον αγώνων», τόνισε σχετικά η εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής, Μάσα Τακάγια.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της πρόβλεψης για κακοκαιρία οι διοργανωτές αποφάσισαν την αναβολή αγώνων κωπηλασίας που ήταν προγραμματισμένοι για την Τρίτη (27/7) και την μετάθεσή τους κατά μία ημέρα.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.