Ολυμπιακοί Αγώνες – Μαραθώνια Κολύμβηση: Πέμπτος ο Κυνηγάκης μετά από τρομερή προσπάθεια

Ολυμπιακοί Αγώνες – Μαραθώνια Κολύμβηση: Πέμπτος ο Κυνηγάκης μετά από τρομερή προσπάθεια

alkis kinigakis

Σίγουρα θα θυμάται για καιρό την πρώτη του παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες ο Άλκης Κυνηγάκης αφού κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Ο 22χρονος πρωταθλητής της Μαραθώνιας κολύμβησης ακολούθησε από την αρχή εξαιρετική τακτική, έμεινε κοντά στο γκρουπ των αθλητών που πήγαιναν για μετάλλιο και κατάφερε να φτάσει μέχρι την πέμπτη θέση.

Σίγουρα πρόκειται για τεράστια επιτυχία για τον Άλκη Κυνηγάκη ο οποίος δείχνει ότι όλο το μέλλον του ανήκει. Από εκεί και πέρα νικητής του αγώνα ήταν ο Φλοριάν Γουέλμπροκ.

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής έβαλε από την αρχή τον αγώνα στα δικά του δεδομένα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη χωρίς προβλήματα.

Πίσω του είχαμε μάχη ανάμεσα σε ένα γκρουπ τεσσάρων αθλητών με τον Ρασόφσκι να κατακτά το ασημένιο και τον Παλτρινιέρι το χάλκινο.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.