Ολυμπιακοί Αγώνες – Πινγκ πονγκ: Αποκλεισμός για τον Γκιώνη που βρέθηκε έναν πόντο μακριά από την πρόκριση

Ολυμπιακοί Αγώνες – Πινγκ πονγκ: Αποκλεισμός για τον Γκιώνη που βρέθηκε έναν πόντο μακριά από την πρόκριση

panagiotis gkionis

Τρομερό ματς παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον Παναγιώτη Γκιώνη και τον Γιουνγκσίκ Τζέουνγκ για το Ολυμπιακό τουρνουά.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 3-0. Ο 41χρονος πρωταθλητής κατάφερε να ξεφύγει γρήγορα στο σκορ, προηγήθηκε με 10-5 και τελικά έκλεισε το πρώτο game με 11-7.

Στο δεύτερο game ο Γκιώνης μπήκε ξανά δυνατά και προηγήθηκε με 4-1, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με επί μέρους 5-0 ο Τζέουνγκ γύρισε την εικόνα του αγώνα και στη συνέχεια έφτασε στο 1-1 με 11-7.

Στο τρίτο game οι δύο αθλητές πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι τα μισά του. Ο Γκιώνης κατάφερε σε εκείνο το σημείο να χτίσει μια μικρή διαφορά και να κατακτήσει το game με 11-8 κάνοντας το 2-1.

Game ανατροπών ήταν το τέταρτ. Εκεί ο Γκιώνης κατάφερε να χτίσει μια μικρή διαφορά και να προηγήθεί με 6-3, αλλά ο Τζέουνγκ επέστρεψε και έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του game αφού προηγήθηκε με 10-8. Εκεί μίλησε η μεγάλη κλάση του Γκιώνη ο οποίος με τέσσερις διαδοχικούς πόντους έκανε το 3-1.

Στο πέμπτο game ο Γκιώνης βρέθηκε μία ανάσα από την πρόκριση, αλλά ο Κορεάτης έκανε μια τεράστια ανατροπή. Ο 41χρονος πρωταθλητής προηγήθηκε με 10-4, αλλά ο Τζέουνγκ κατάφερε να κλείσει το game με 12-10.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.